E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKOZA HİSSELERİNE DİKKAT---

KOZA HİSSELERİNE DİKKAT

KOZA HİSSELERİNE DİKKAT
27 Mayıs 2009 - 00:49 borsagundem.com

İş Yatırım’ın araştırma raporunda 4 lira hedef değer biçtiği Koza Anadolu Metal hisselerinin riskli seviyeye ulaştığı ifade ediliyor

İş Yatırım’ın borsagündem.com’da yayınlanan, “YÜZDE YÜZ YÜKSELME POTANSİYELİ OLAN HİSSE” başlıklı haberinden sonra yükselişe geçen Koza Anadolu Metal Hisseelri aracı kurumun hedef piyasa değerine çok yaklaştı. İş Yatırım artan altın fiyatları nedeniyle şirketin karını katlanacağını yazmıştı. Ve en iyimser tahminle hisseye 4 lira seviyesinde değer biçmişti. Bir ay gibi kısa sürede yüzde 100’e yakın prim yapan hisseler için analistler yatırımcıları uyarıyor. Sert spekülatif yükseliş sonrası şirket de, fiyat hareketlerine neden olacak özel bir neden olmadığını açıkladı. Her hızlı çıkışın hızlı dönüşü olduğunu ve geçmişte yaşanan örnekleri hatırlatan uzmanlar, bu seviyeden yatırımcıların çok dikkatli davranmalarını ve risk almamalarını öneriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)