E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKral Selman, CIA Başkanı ile görüştü!---

Kral Selman, CIA Başkanı ile görüştü!

Kral Selman, CIA Başkanı ile görüştü!
07 Kasım 2019 - 17:22 borsagundem.com

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı Gina Haspel’i Riyad’da kabul etti.

Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı SPA'ya göre, Kral Selman, CIA Başkanı Haspel’le Riyad’da görüştü. Görüşmeye Suudi Arabistan'ın Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan bin Abdullah el Suud, İçişleri Bakanı Prens Abdulaziz bin Suud bin Nayef bin Abdulaziz ile ABD’nin Riyad Büyükelçisi John Abizaid de katıldı.

Haberde görüşmenin içeriğiyle ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı.

ABD'de, sosyal paylaşım platformu Twitter'ın iki eski çalışanı hakkında "Suudi Arabistan yönetimine para karşılığı istihbarat sağladıkları" suçlamasıyla dava açılmıştı.

Washington Post gazetesindeki habere göre, San Francisco'daki Kuzey Bölge Mahkemesi'ne açılan davada, eski Twitter çalışanları Ahmed Ebuammu ve Ali ez-Zebara, 2015'te Twitter kullanıcılarının kişisel bilgilerini, Suudi yönetimine yakın isimlere para karşılığı aktarmakla suçlanmıştı.

Savcılık, dava dilekçesinde, ABD vatandaşı Ebuammu ve Suudi vatandaşı Zebara'nın, Ahmet el-Mutayri adlı üçüncü bir şahısla bağlantılı olarak faaliyet yürüttükleri, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'a ait MiSK Vakfının yöneticisi Bedir el-Asakir tarafından yönlendirildiklerini belirtmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • REİS09 Kasım 2019 20:20

    Petrolün sonu geliyor bilim O kadar ilerledi ki yeni bir maden var oda dünyanın 100/73 bizde bor şimdi ağırlık buna veriliyor yer altı zenginlikleri bizde fazlasıyla var Arabistan dünyanın en fakir ülkelerinden biri olur tembel insanlar bunlar Amerikan kölesi olarak kalır

  • Nrdavavi08 Kasım 2019 07:40

    Araplar cahil, tembel, rahat düşkünü, üretmeyen, yoz en asagi milletlerden. Sadece urerler, savasta bile 10 çocuk yapıyorlar. Büyünce de işe yaramaz bir dunya arap daha çıkıyor piyasaya. Suudiler içlerinde en kötüsü olan ingiliz dölleri. Türkiye kutsal toprakları bu şeriatı, herşeyi sahte, yalan olan münafık suudilerden almalıdır. Keşke biz ilim , sanayi toplumu olsaydık da biz somurseydik şu işe yaramaz arapları abd, ingilizler yerine

  • Nrdavavi08 Kasım 2019 09:31

    SAV Efendimiz ve sahabeler de Araptı. Ama o devir ilim irfan ahlak devri idi. Lafım bu devrin Arap kültürüne. Irklara lafım yok.

  • Arap Bilo07 Kasım 2019 20:46

    CIA baskanını da duzmustur selman reyiz :)

  • Kobra fahrettin 08 Kasım 2019 07:29

    Selmanda kırık tipi var. Kendini düzdürüyordur.

  • eyup07 Kasım 2019 18:28

     hani başı açık gezmek yasaktı suudi arabistanda  bu ne iş amerikaya gelince her şey mubah mı ?

  • kral salman07 Kasım 2019 17:31

    bu selman biraz iyi ama o gazeteciyi  istanbul da öldürten prens nebrisi kral olursa o adam tüm muhaliflerini öldürtür. aslında bu araplar dan bir mkim olmaz.