E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKremlin'den açıklama: Sabırlı olmak gerekiyor---

Kremlin'den açıklama: Sabırlı olmak gerekiyor

Kremlin'den açıklama: Sabırlı olmak gerekiyor
21 Temmuz 2024 - 22:23 borsagundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklama yayınladı. Peskov "Sabırlı olmak ve bundan sonra ne olacağını dikkatle izlemek gerekiyor" dedi

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da düzenlenecek seçimler için adaylıktan çekilmesi ile ilgili olarak, "Seçimlere hala 4 ay var ve bu, birçok şeyin değişebileceği uzun bir dönem" değerlendirmesinde bulundu.

Kremlin Sözcüsü Peskov, yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in daha önce Rusya için öngörülebilir aday olarak Biden'ın tercih edilebilir olduğunu söylediğini hatırlatarak, "Seçimlere hala 4 ay var ve bu, birçok şeyin değişebileceği uzun bir dönem. Sabırlı olmak ve bundan sonra ne olacağını dikkatle izlemek gerekiyor. Önceliğimiz, özel askeri operasyonun hedeflerine ulaşmaktır" ifadelerini kullandı.

Zakharova: Şimdi sıra soruşturmada

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, ABD Başkanı Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesine ilişkin dikkat çekici bir açıklama yaptı. Zakharova, "Biden'ın ruhsal durumu hakkındaki gerçekleri gizleyen ABD medyası ve siyasi çevrelerinin gizli anlaşmalarının soruşturulması gereklidir" dedi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, yaptığı açıklamada, “Biden'ın seçim yarışından çekildiğini yazılı olarak açıklamasının ardından atılacak bir sonraki adım, kamuoyunu manipüle ederek ve bir siyasi partinin yanında yer alarak Biden'ın ruhsal durumu hakkındaki gerçekleri gizleyen ABD medyası ve siyasi çevrelerinin gizli anlaşmalarının soruşturulması olmalıdır” dedi.

Biden adaylıktan çekildiBiden adaylıktan çekildi

 

Trump: Harris'i yenmek Biden'dan kolay olacakTrump: Harris'i yenmek Biden'dan kolay olacak

 

Trump: Demokrasi için kurşun yedim!Trump: Demokrasi için kurşun yedim!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)