E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKritik toplantı sona erdi---

Kritik toplantı sona erdi

Kritik toplantı sona erdi
27 Ağustos 2012 - 14:04 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Brezilyalı yıldız Alex de Souza arasındaki görüşme sona erdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle son 2 maçta kadro dışı kalan Alex de Souza, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kritik bir görüşme sona erdi..
Öğlen saatlerinde kulüp binasında bir araya gelen Aziz Yıldırım ve Alex de Souza, yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından toplantıyı sona erdirdi. İkilinin görüşmesinden olumlu bir sonuç çıktığı öğrenilirken başkan Aziz Yıldırım'ın tesislerden ayrılmasının ardından Alex bir süre de Asbaşkan Ali Yıldırım ile konuştu.
Brezilyalı futbolcunun akşam yapılacak idmana katılacağı belirtildi. Ayrıca Fenerbahçe kulübünün ilerleyen saatlerde konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.
 TOPLANTIDAN AYRINTILAR
-Fenerbahçeli futbolcu Alex suratı asık bir şekilde Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki kulüp binasına geldi
-Brezilyalı futbolcu kulüp binasına gelirken aracında Serdar Ortaç'ın "Yüzündeki acıyı gördüm" şarkısını dinlediği duyuldu.
-Kulüp binasına ilk önce Asbaşkan Ali Yıldırım, Menajer Hasan Çetinkaya, tercüman Samet Güzel ve en son Alex geldi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 27 Ağustos 2012 23:35

    ALEKS BENCE ÇOK FEDAKAR BİR FTBOLCUDUR GEÇEN YIL ŞİKE DAVASINDA SONUNA KADAR FENERİN YANINDA OLMUŞTUR EMENİKE GİBİ KAHBECE KAÇMAMIŞTIR.AYKUT TAM BİR FENER DÜŞMANI GİBİ HAREKET EDİYOR KARDEŞİM SPARTAK MAÇI VAR BIRAK ŞU SADİSTLİĞİ OYUNAT YOKSA ŞAMPYONLAR LİGİNE VADA EDECEĞİZ.

  • 27 Ağustos 2012 16:30

    alex futbol ustası klas bir futbolucudur. lefter den sonra en başarılı futbolcudur.fb onsuz olmaz varlığı yeter bence takımdaki yerini hemen almalıdır.çünkü o deha dır.syg