E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKüme düşmek için Genel Kurul!---

Küme düşmek için Genel Kurul!

Küme düşmek için Genel Kurul!
21 Ocak 2012 - 08:11 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, TFF ile Kulüpler Birliği Vakfı'nın yaptığı toplantının ardından sert bir açıklama yaptı

Nihat Özdemir şöyle devam etti:
"Çünkü biz suçsuz olduğumuza ve masumiyet karinesine herkesin inanması lazım geldiğine inanıyoruz ve bunun böyle olmasını ifade ediyoruz. Fenerbahçe olarak diyoruz ki 58. madde uygulansın. Kim cezalıysa, suçluysa bu uygulansın. Bir tek bir şey istiyoruz. Kimin suçlu veya suçsuz olduğunun anlaşılması için gerekli süreye ihtiyaç vardır. Herkes, yazılı isteyen yazılı, sözlü isteyen de sözlü savunmasını vermelidir. Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu veya TFF yönetim kurulu bir karara varmalıdır."
Bu arada Fenerbahçe'nin, kendi kendini küme düşürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertli yönetici Ömer Temelli, twitter'da bir taraftarın, " Puan silme cezası verilirse ligden çekilecek misiniz?’ sorusuna, "Onun için genel kuruldan yetki alacağız, sıra onda"  yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)