E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKumrular saldırısının faili yakalandı---

Kumrular saldırısının faili yakalandı

Kumrular saldırısının faili yakalandı
01 Mayıs 2020 - 10:41 borsagundem.com

Ankara Kumrular'da 9 yıl önce 5 kişinin hayatını kaybettiği bomba yüklü otomobille gerçekleştirilen terör saldırısının şüphelisi PKK'lı terörist, Diyarbakır'da yakalandı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve örgüt mensuplarının yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

2011 yılında Ankara Kumrular Caddesi'nde bomba yüklü otomobille gerçekleştirilen ve 5 vatandaşın hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı terör eylemi ile aynı gün Güney Ekspres treninde bulunan patlayıcı madde ile engellenen terör eylemi şüphelilerinden olan teröristin babası M.A.’nın Diyarbakır'daki evinde saklandığı bilgisi üzerine operasyon başlatıldı.

Dün akşam saatlerinde iki adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonla İ.A. isimli terörist yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen terörist, tutuklanarak cezaevine gönderildi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU01 Mayıs 2020 17:55

    süleyman soylu bu pkk nın kökükünü iç işleri bakanlığında kaldıkca kazıyacak.daha önce Tansu çiller kazıyacaktı fakat iktidar dan hal indirmese idi.asalanın nasıl kökünü kazı ise.yazık bu chp yöneten kemal e pkk lıra reysen destekleyen ATATÜRK ün partisini nasıl olur da chp nin direksiyonun hdp verir ve onlar ile ittifak yapar  anlamak mümkün değil.

  • Türkoğlutürk 02 Mayıs 2020 08:34

    Osloda pazarlık yapan kim

  • Günün haberi..01 Mayıs 2020 13:35

    bu hükümet bu işi bitirecek, aha da yazdım buraya...ama not alın bir kenara sonra terörü biz bitirdik diye ortaya çıkanlar olabilir. ismi lazım değil, siz bildiniz...