E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKura için geri sayım başladı---

Kura için geri sayım başladı

Kura için geri sayım başladı
15 Temmuz 2015 - 17:15 borsagundem.com

Sarı-Lacivertlileri Şampiyonlar Ligi ön elemesinde zorlu rakipler bekliyor

UEFA'nın 1 numaralı Kupası olan Şampiyonlar Ligi'nin 24'üncü sezonu 22 Haziran'da 1. ve 2. ön eleme turu eşleşmeleri için yapılan kura çekimiyle başlamıştı. Fenerbahçe'nin 3. Ön Eleme Turu katılacağı Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi Cuma günü UEFA'nın İsviçre'deki merkezi Nyon'da çekilecek. Şampiyonlar Ligi  3. Ön Eleme Turu'nda ilk maçlar 28-29 Temmuz, rövanş karşılaşmaları ise 4-5 Ağustos'ta oynanacak.

FENERBAHÇE SERİBAŞI DEĞİL

Toplam 30 takımın katılacağı Şampiyonlar Ligi  3. Ön Eleme Turu kura çekiminde Fenerbahçe seri başı olamayacak. Grup aşamasından önceki son tur olan Play-Off eşleşmeleri kura çekimide 7 Ağustos'ta yapılacak. Play-off karşılaşmaları 18-19 Ağustos ve 25-26 Ağustos'ta sahne alacak. Süper Lig şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligine direk katılacak olan Galatasaray'ın yer alacağı grup kura çekimi ise 27 Ağustos'ta yapılacak. Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 15-16 Eylül'de başlayacak ve 8-9 Aralık tarihinde oynanacak maçlarla sona erecek. 2015-2016 sezonunun Şampiyonlar Ligi final maçı, İtalya'da Milan ve Inter'in ev sahipliğini yapan San Siro (Giuseppe Meazza) Stadı'nda 28 Mayıs 2016 tarihinde oynanacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

3 sezonluk cezasının ardından Süper Ligi 2'inci sırada tamamlayarak Avrupa vizesi alan Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi  3.Ön Eleme Turu'ndan Avrupa serüvenine başlayacak. Seri başı olmayan Fenerbahçe'nin olası rakipleri ise Avrupa'nın önemli ekipleri olacak. Ukrayna Ligi'nden Shakhtar Donetsk, Hollanda'dan Ajax , Rusya'dan CSKA Moskova, Belçika'dan Club Brugge ve Fransa'dan Monaco takımlarından birisi ile eşleşecek. Sarı-Lacivertlilerde tüm planlar Şampiyonlar Ligi Grupları için yapılmış durumda. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi15 Temmuz 2015 17:27

    Lucescu'nun Shakhtar'ı çıkar, tokadı çakar, trilyonlar elde patlar! Ve GS'nin Şampiyonşar Ligi'ndeki en büyük sponsoru Aziz'in suyu fena halde kaynar!