E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKural yine bozulmayınca yarış kızıştı!---

Kural yine bozulmayınca yarış kızıştı!

Kural yine bozulmayınca yarış kızıştı!
22 Nisan 2012 - 19:50 borsagundem.com

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 2. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geldi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe, Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da 2-1 devirmeyi başardı. Sarı-Lacivertli ekibin gollerini 17. dakikada Ziegler ve 79. dakikada, oyuna sonradan giren Stoch kaydetti. Galatasaray'ın golünü ise 68. dakikada frikikten Selçuk İnan kaydetti.
Öte yandan Fenerbaçe bu galibiyet ile lider Galatasaray ile arasında puan farkını 2'ye indirdi.
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Fırat Aydınus
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Melo, Selçuk, Emre Çolak, Elmander, Necati
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Caner, Alex, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
İLK YARIDAN POZİSYONLAR
10. dakikada Emre Çolak'ın soldan ortasında ceza sahasında oluşan karambolde Necati, topu ceza yayı içinde bulunan Semih'e indirdi. Bu futbolcunun vuruşu istediği gibi olmayınca, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
11. dakikada Engin Baytar'ın ara pasıyla hareketlenen Necati'nin, ceza sahasına girmeden attığı sert şutta, kaleci Volkan iki hamlede topun sahibi oldu.
17. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Alex'in ara pasında savunmanın arkasına sarkan Ziegler, Semih Kaya'nın çabalarına rağmen, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 0-1.
18. dakikada Cristian'ın ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Muslera'dan döndü. Pozisyonun devamında Alex, ceza sahasında topu kaleye göndermek isterken, araya giren Semih meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
22. dakikada Emre Çolak'ın ceza sahası dışında sağ çaprazdan yerden şutunda, top kaleci Volkan'da kaldı.
26. dakikada Emre Çolak'ın ceza sahası ön çizgisi üzerinden sert şutunda, top üstten auta gitti.
40. dakikada Eboue'nin pasıyla sağdan ceza sahasına giren Melo'nun vuruşunda, kaleci Volkan topu kontrol etti.
45. dakikada Melo'nun ceza sahasına yaptığı ortada, Gökhan Gönül'ün karşıladığı topa Elmander gelişine sert bir vuruş yaparken, yerden seken meşin yuvarlak üstten auta gitti.
45+1. dakikada Melo'dan aldığı pas ile sağ çaprazdan ceza sahasına giren Necati'nin sert vuruşunda, kaleci Volkan meşin yuvarlağa sahip oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • jürgenfb23 Nisan 2012 08:36

    okadar laf atıldı okadar lekelendik oynadık kazandık başardık akşam bi fenerli olarak maça gittim ama bu belli bişeydir gs fener ile eşleştirilemez hisse basında da aynıdır fenerden aldıgımızı hiç bi yerden almadık.Bu fener 100 olacak denıldi 100 ler oldu yok gs de bedelsız yok şu yok bu gs yatırımcıyı üzdü.gs bence 400 degıl 300 bile zor görür çünki para akışında buyuk oyunlar var by cebını doldursunda ky ye ne olursa olsun.herzaman heryerde en buyuk fener gururluyuz en büyük biziz.ben bir yabancı yatırımcıyım bjk tspor fener çok aldım sattım ama gs de hiç bulaşmadım çünki burdaki kurnazlık gs cebını doldurmaktır

  • bocek23 Nisan 2012 07:29

    BORSAGUNDEMLI FENERLILERE HEDIYEM OLSUN

  • 23 Nisan 2012 01:21

    futbolun adaleti yok.inancım kalmadı adalete.

  • eski fulyalı.23 Nisan 2012 00:12

    Ünal aysan ile fatih terimin korktuğu başına geliyor.biz lig maçlarında 9 puan öndeyken şampiyonluğumuz ilan edilmeliydi diye laflar söylemeye çalıştılar. ama unutulmasınki FB,çenin o kadrosu bozulmasaydı şu anda nağmaluplider olarak şampiyonluğunu ilan etmişti.ama olaya böyla bakan yok.zaten bu ŞİKE olayını FB,çemizi yıpratmakiçin yaptılar ama başarılıda olamadılar.fetih terim diyorki bu futbolun anlamı bumudur, sayın terim futbolbir HATALAR ,zinciridir bunu unutmayın.sen çok saldırırsın birşey yapamazsın adamlar iki atak yapar iki gol bulur sanievinde puansız bırakır,birde diyorsunki bizde onları KADIKÖYDE tenmesini biliriz. sakın öyla hataya düşme eğer sonmaça kalırsa FB,çe ordan sizleri komada çıkartır.şimdişampiyonluk kaçtımı söyleyeceğiniz çokşey var.diyeceksinizki baştan beri playofa karşıydık ,bu şike davasınıda başlatan sizlersiniz,oh iyi oldu yaptığınızı ÇEKECEKSİNİZ.

  • ö.s22 Nisan 2012 23:33

    noldu şikeci yzınca msj yayınlanmıyor

  • cambo22 Nisan 2012 23:16

    play ofofofooooooooooof

  • Metin 22 Nisan 2012 20:20

    O kadar gereksiz maclar bunlar ki bir turk olarak utaniyorum.