E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKur’an kursunda yedi çocuğa istismara 119 yıl 6 ay hapis---

Kur’an kursunda yedi çocuğa istismara 119 yıl 6 ay hapis

Kur’an kursunda yedi çocuğa istismara 119 yıl 6 ay hapis
31 Mayıs 2022 - 18:40 borsagundem.com

Diyanet'e bağlı Hacı Bahattin Evgi Yatılı Kur'an kursunda cinsel istismara maruz bırakılan 7 çocuğun davası ilk duruşmada karara bağlandı. Mahkeme, sanık H.A.'ya, nitelikli cinsel istismar suçuyla, toplamda 119 yıl 6 ay hapis cezası verdi

Erzurum’daki yedi çocuğun tecavüz ve cinsel istismara uğramasına ilişkin davanın ilk duruşmasında karar çıktı. Diyanet'e bağlı Hacı Bahattin Evgi Kuran Kursu belletmeni H.A’ya yedi çocuğa nitelikli cinsel istismar ve çocukları hürriyetten yoksun kılma suçundan toplam 119 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Mahkeme, sanık hakkında iyi hal indiriminde bulunmadı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ; (31 Mayıs 2022 21:11

    Bu arada, bu sapkınlar kuran kursunda olabilir, devlet okullarında olabilir, hastanede olabilir, pastanede olabilir, özel okulda, işyerlerinde, avm ler de, vb. vb. yani bu işi tacize ve istismara uğrayan kişiye bilgiler ile aktarılmalı, çözüm yolunun olduğu anlatılmalı. Gerçekten çok önemli konu. Ama neden çocuklara cinsel eğitim ve istismar alanında eğitim verilmiyor ? Başım ağrıdı...

  • Mucise Reis ; (31 Mayıs 2022 21:09

    Milli eğitim bakanlığı ne duruyor ? yahu sen çocukları koruyamıyor, denetleyemiyor, inceleyemiyor vb baskı görebiliyor susuyor olabilirsin... ne yapacaksın ??? ALACAKSIN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜFREDATINA, vereceksin çocuklara eğitimi.. çocuklar yaşadıklarının ne olduğunu bildiklerinde, ilgili devlet mercine , öğretmenlerine, polia abilerine, komiser ablalarına, jandarma amcalarına vb. gidip anlatacaklar.. bu işi denetleyemıyorsan , alırısın müfredata. BU ÇOK ÖNEMSEDİĞİM KONU, bunu yapan Parti , oyumu alacak parti olmaya adaydır... ÇOK ÖNEMSİYORUM. bu işler neden çözülmüyor tekrar tekrar yaşıyoruz ? Aklı çalışan bir yetkili yokmu bu işleri eğitim ile, denetim ile , bilgilendirmeler ile çözecek ? 

  • Bik31 Mayıs 2022 20:30

    Örtbas edemeyecekleri kadarmış ki dava konusu olmuş.

  • mtu31 Mayıs 2022 19:09

    orayı da mühürle yaz üstüne burada böyle bir olay gerçekleşmiştir. Anne ve babaların daha dikkatli olması gerektiğini vurgula.