E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKüresel piyasalarda karışık seyir---

Küresel piyasalarda karışık seyir

Küresel piyasalarda karışık seyir
16 Şubat 2021 - 13:51 borsagundem.com

Avrupa borsaları karışık seyir izliyor, ABD vadelilerinde yükseliş sürüyor

Yeni güne pozitif bir başlangıç yapan Avrupa borsalarında Londra Borsası'nın emtia hisseleri desteğindeki pozitif seyri devam ederken, Frankfurt Borsası'nda ise satışlar öne çıkıyor.

DAX'ın düne göre eksiye geçmesinde Almanya'da bugün açılanacak ZEW ekonomik güven göstergesinin korona virüse karşı uygulanan karantina tedbirlerinin yatırımcı güveninin cansızlığına işaret edeceği endişeleri ve Euro Bölgesi 4'ncü çeyrek GSYH rakamlarına yönelik negatif beklentiler etkili oluyor.

Avrupa'da madencilik hisseleri Temmuz 2011'den bu yana görülen en yüksek seviyede işlem görürken, STOXX 600 endeksi düne göre yüzde 0,2 artıda. 

FTSE 100 Endeksi düne göre yüzde 0,25 yukarıda işlem görürken, DAX yüzde 0,13, CAC 40 yüzde 0,04 ve Eurostoxx 50 yüzde 0,11 eksideler.

ABD vadeli endekslerine baktığımızda ise Dow Jones Sanayi endeksi yüzde 0,58, S&P 500 vadeli endeksi yüzde 0,44 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi yüzde 0,37 artıdalar.

New York Borsası Başkanı: Borsa kumarhane değil

Euro Bölgesi beklenenden az daraldı

Güne coşkulu başlayan borsada pozitif seyir sürüyor

Dolardan dünya çapında çıkış yaşanıyor

Universal Müzik halka arza hazırlanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)