E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzey Kore'den ABD'ye şok tehdit---

Kuzey Kore'den ABD'ye şok tehdit

Kuzey Kore'den ABD'ye şok tehdit
01 Ekim 2017 - 13:35 borsagundem.com

Kuzey Kore-ABD geriliminde yine tansiyonu yükseltecek bir açıklama geldi...

Kuzey Kore-ABD geriliminde Kuzey Kore tarafından yapılan son açıklamada, ABD’nin gerilimi tırmandırmaya ve düşmanca eylemlerine son vermemesi halinde ülkeyi 'alev denizine' dönüştürmeye hazır olduklarını belirtti.

Kuzey Kore resmi haber ajansı KCNA'nın aktardığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "ABD Başkanı Donald Trump'ın düşüncesiz davranışları yalnızca ordu ve halkımızın misilleme isteğini güçlendirmeye yarayacak, kıyamet gününe zemin hazırlayacak. Trump bunu aklından çıkarmamalı" ifadesini kullandı

İsmi açıklanmayan yetkilinin açıklamalarında şu ifadeler yer aldı. "Bir kez daha Amerika'nın bunak psikopatını kapıldığı bu histeriye karşı uyarıyoruz. Yaptırımları, ABD'yi alev denizine çevirecek nükleer bir felakete davetiye çıkaran bir intihar eyleminden ibaret"

ABD ve Kuzey Kore arasındaki gerilim özellikle ABD Başkanı Donald Trump'ın 20 Ocak'ta başkanlığa gelmesinin ardından arttı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali01 Ekim 2017 22:31

    Boş kazana osurupp gürültü yapmak başka birşey değil

  • Alma mazlumun ahını01 Ekim 2017 22:13

    Yıllarca mazlum halkın kanını emip sömürdünüz.... Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.... Saddama libyaya suriyeye kaddafiye vurmaya gelmez... Wietnamda hiç bi yiyemediniz koreye mi artizlik yapıyon. Sen viegareka atıp zorla mala vurmaya benzemez Koreli bıçkın gibi genç dinamik aktif Sote yerde denk getirirse trampet çaldırır valla sana

  • A.D.01 Ekim 2017 21:49

    BU İŞLER PKK YA SİLAH VERMEYE BENZEMEZ.KALLEŞ ABD KONUŞTA GÖRELİM HAVLAMA

  • A.D.01 Ekim 2017 21:47

    EYYYYY ABD HIR BİLE DEMEDEN ARAP ÜLKELERİNE MÜDAHALE ETTİĞİN UŞAKLARIN NEREDE.AMA UNUTMA KARŞINDA KORKAK ARAPLAR YOK. KORE VAR.SÖKER DİŞLERİNİ

  • İnan Bulut01 Ekim 2017 19:58

    Maalesef kılıç kalkan oyunu değil , iki ülkede birbirine saldıramaz.Çünkü her iki ülke nükleer yönden güçlü yani bir savaş başlarsa milyonlarca insan ölür.Sayı olarak amerikada daha çok insan ölür.Çünkü kore küçük bir ülke insanlarını sığınaklara saklayabilir ama abde geniş ve kalabalık bir ülke.Baside almamak lazım bu işler bir kıvılcıma bakar.İnşallah tarihi bir hata yapmazlar diyelim.Yoksa dünya alev topuna döner.

  • Bangook01 Ekim 2017 17:16

    Insanlığın abd den alacaklı olduğu 2 nükleer var

  • Seyirci01 Ekim 2017 13:44

    Dinsizin hakkindan imansiz gelir yiyin birbirinizide olan olsun