E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivLancia Thema, Türkiye'de satışa sunuldu---

Lancia Thema, Türkiye'de satışa sunuldu

Lancia Thema, Türkiye'de satışa sunuldu
25 Mayıs 2012 - 11:38 borsagundem.com

Lancia'nın Thema isimli yeni modeli, Türkiye'de 87 bin avrodan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla bayilerde yerini aldı.

TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, İtalya otomobil üreticisi Lancia'nın ilk olarak 1984 yılında yollara çıkan efsanevi amiral gemisi Thema'nın yeni nesli, Mayıs ayı itibariyle Türkiye yollarında da çıkmaya başladı.
87 bin avrodan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla Lancia bayilerinde yerini alan yeni Lancia Thema, boyutlar, konfor ve görsellik gibi tipik Amerikan öğelerini, İtalyan iç/dış tasarım detayları ve lüks unsurlarla süslenmiş donanım özellikleriyle kombine etmesiyle ön plana çıkıyor.
Yeni Lancia Thema, 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla kombine edilmiş 3.0 litre silindir hacimli V6 yapılı 239 HP'lik Multijet II dizel motorla lüks sedan sınıfındaki rekabete katılıyor.
Tek fakat zengin donanım paketiyle dikkat çeken Lancia Thema'da, 7 hava yastığı, ESP, ABS, TCS, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Yağmur Fren Destek Sistemi, Acil Fren Destek Sistemi, Çift Bölmeli Panoramik Açılır Tavan, Ön ve Arka Park Sensörleri, Anahtarsız Giriş Sistemi, Yağmur ve Nem Sensörü, Pusula, Otomatik Adaptif Bi-Xenon Farlar, 18 inç'lik alüminyum alaşım jantlar, deri döşeme, havalandırmalı ve hafızalı ön koltuklar, ısıtmalı ön/arka koltuklar, elektrikli hız sabitleme sistemi, çift taraflı otomatik klima, direksiyondan kumandalı CD/DVD/MP3/radyo ve Garmin navigasyon sistemi, AUX ve USB girişleri, 276 Watt'lık amfi, 6 hoparlörlü müzik sistemi, Bluetooth ve 8.4 inçlik dokunmatik ekran ile birlikte Keyless Go (Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma)gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor.
Yeni Lancia Thema, Türkiye'de sadece 3.0 litre V6 yapılı 239 HP güç ve 550 Nm tork üreten Multijet II dizel motorla ithal ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)