E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivLand Rover 4 yeni modelini tanıtıyor---

Land Rover 4 yeni modelini tanıtıyor

Land Rover  4 yeni modelini tanıtıyor
01 Mart 2011 - 12:46 borsagundem.com

81. Uluslararası Cenevre Motor Show’da Land Rover 4 yeni modelini tanıtıyor

Elektrikli 'Range_e': Land Rover'ın yalnızca 89 gr/km CO2 salınımına sahip, diesel hybrid plug-in teknolojisi ile geliştirilmiş modeli 
Yeni Range Rover Evoque: Kişiselleştirme opsiyonları ile ilk kez sunulacak olan Range Rover Evoque’un Coupé ve 5-kapı versiyonları 
Yeni Range Rover Autobiography Ultimate Edition: Land Rover'ın sınırlı sayıdaki yeni Range Rover tasarımı - tüm zamanların en lüks aracı 
2011 model Discovery 4 Black&White Limited Edition: Yeni çizgisi ve özellikleriyle daha ferah ve modern bir tasarım 
Land Rover’ın 2011 Cenevre Motor Show’daki standı markanın tarihçesi boyunca düzenlenmiş en heyecan verici stand olma iddiasında. Hibrid teknolojisinin sergilenecek olması, Coupé ve 5-kapılı versiyonlarıyla yeni Range Rover Evoque ve sınırlı sayıda üretilecek 2 heyecan verici modelin otomobilseverlerle buluşması Land Rover standını fuarın gözde noktalarından biri haline getirecek.

Land Rover’ın diesel hybrid plug-in teknolojisinin prototipi olan ’Range_e’, ilk kez Cenevre Motor Show’da gözler önüne çıkıyor. Baştan aşağı teknoloji ile donatılmış bu prototip, Land Rover’ın İngiltere’deki tasarım ve mühendislik merkezinde halen geliştirme aşamasında bulunan birkaç model arasında yer alıyor.

Range Rover Sport baz alınarak tasarlanan ve 8 vitesli otomatik ZF şanzımanı bulunan ‘Range_e’, 3.0-litre TDV6 dizel motor seçeneğine sahip. Elektrikli dizel hibrid bir sistemle donatılmış olan araç, yüksek performanslı ve tamamen elektrikle de çalışabilen bir SUV olarak göze çarpıyor. ‘Range_e’ aynı zamanda Land Rover’ın ilk 4WD kapasiteli aracı olup km başına yalnızca 89 gr CO2 salınımına sahip diesel hybrid plug-in teknolojisinin de bir örneğidir. Elektrikli motorla 32 km yol yapabilen ve saatte193 km hıza çıkabilen aracın toplam menzili 1112 km’dir.

Land Rover standının merkezinde Range Rover Evoque’un Coupé ve 5-kapılı versiyonları yer alacak. Ayrıca her müşterinin kendi beğenisine uygun olacak şekilde gerçekleştirilebilecek heyecan verici kişiselleştirme seçeneklerine ilişkin ayrıntılar da açıklanacak. Kişiselleştirme seçeneği kapsamında kontrast tavan ve spoiler renk seçeneklerini içeren dış tasarım paketlerinin yanı sıra, sürüş keyfini artıracak tüm teknolojik özellikleri içerisinde barındıran iç tasarım seçenekleri de yer alıyor. Range Rover Evoque müşterilere üç farklı tasarım teması seçeneği sunuyor: Sade ve modern ‘Pure’; lüks ‘Prestige’; ve cesur ve sportif ‘Dynamic”.

Land Rover Tasarım Direktörü Gerry McGovern, müşterilerin araç üzerinde kendi özgün ifadelerini yaratmayı sevdiklerini belirterek “Biz Range Rover Evoque ile müşterilerimize hem tasarımlarımızın keyfini yaşatırken hem de istedikleri gibi kişiselleştirebilecekleri çok geniş seçenekler sunuyoruz.” dedi.

Fuarda Land Rover standının diğer önemli odak noktası, sınırılı sayıda üretilecek iki model olacak. Range Rover Autobiography Ultimate Edition tüm zamanların en lüks Range Rover’ı olarak göze çarpıyor. Sürücü ve yolcular için benzersiz bir lüks seviyesi sağlayan Range Rover Ultimate Edition özel el yapımı deri kullanımı, tekne hissi veren tik ahşap zemini ve arka yolcular için tasarlanan standard iPad’ler ile muhteşem özellikler sunuyor.

2011 model Discovery 4 Black&White Limited Edition, ferah ve daha modern bir tasarım dokunuşu sunuyor. En son teknoloji ürünü çarpıcı ve modern renklerin hakim olduğu iç tasarım, Discovery 4’e daha önce görülmemiş bir lüks seviyesi getiriyor. Discovery 4’ün cazibesiyle paralellik gösteren Limited Edition araçlar birçok premium otomobil ile örtüşen bir zerafeti, çok yönlülüğü ve eşsiz bir off-road deneyimini beraberinde getiriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)