E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüLATEK: Özel durum yok---

LATEK: Özel durum yok

LATEK: Özel durum yok
28 Mayıs 2013 - 12:30 borsagundem.com

Latek Holding hisselerindeki düşüş sürüyor. Şirketin hisseleri tabana geriledi

Latek Holding hisselerinde sert düşüş yaşandı. Şirketin hisseleri taban oldu. Latek'in hissesi yüzde 8.22 oranında düşüşle 0.67 TL'den işlem görüyor. 
Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:
Şirketimizin olağandışı miktar ve fiyat hareketleriyle ilgili hali hazırda kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu olmadığını beyan ederiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • UĞUR YILDIZ01 Temmuz 2013 18:21

    SATTIKLARI HİSSLERİ PİYASADAN UCUZA TOPLAMA YÖNTEMİ BU BENDE OLSAM BÖYLE YAPARDIM.KLASİK YÜKSEK FİYAT GÖSTER SAT .SONRA DÜŞÜR TOPLA YÜKSEL YİNE BOŞALT

  • diamo29 Mayıs 2013 12:53

    Latek'in bir yıldır düşüşte. son iki gündür tabanda işlem gören hissede bence tek sorumlu firmanın kendisidir. 28 mayısta KAP'a gönderdiği açıklamada, sadece, "açıklanmamış özel durum yoktur." demekle yetindi... madem senin bilgin dışında gelişiyor hissenin fiyatı, o zaman dur demekte senin elinde. işlem yapan aracı kurumlar hakkında yasal işlem yapmalısın... yok eğer bunu yapamıyorsan ve senin bilgin dahilindeyse, oluşan olumsuzluğun ne olduğunu yatırımcıyla paylaşman lazım. bakın, LTHOL ÖZKAYNAK -25 milyon hisse 1,61 den işlem görüyorken, LATEK ÖZKAYNAK +38 milyon hisse 0,68 den işlem görüyor... burada ciddi bir ters orantı var. SPK'nın burada buna sessiz kalmasını kimse beklememeli... madem yetkililer harekete geçmiyor, bence yatırımcı yazılı ve görsel basını mail bombardımanına tutmalı. elbette biri bu konuyu gündeme getirip, köşesinde yazacaktır veya haber yapacaktır. bakalım tüm kamu oyunun bildiği bu durum karşısında SPK sessiz kalacak mıdır? bence herkes benim gibi basın mecralarında sesini duyurma çabasında olmalı. herkes gazete ve televizyonlara haber atmalı. kimse unutmasın tek kıvılcım yetecektir.

  • ishak kurt29 Mayıs 2013 10:13

    halka arz edilirken izahnamede kurulduğu günden beri kar dağıtan şirket borsaya açılınca zarar etmeye başladı, yatırımları teker teker fos çıktı, ciro hedefi yan çizdi,galata menkul müdürü 3-5 sene sonra çok güzel yerlere gelecek dedi, geldiği nokta ortada. Kağıt yerlerde sürünürken özel durum yok dediler peşinden kağıdı sattılar, kağıt daha beter oldu, yabancı ortak dediler kağıt adamlarda 1 gün kaldı sonra hemen sattılar.daha bir çok durum söz konusu.ne dedilerse yapmadılar. buna göz yuman ilgili birimlere yazılar olsun. birde bedelli yaparlar tam olur.

  • hope 29 Mayıs 2013 00:13

    bu şirketin patronu bildim bileli spekülatörlerle içiçe OLACAĞI BUDUR SÜÇLU BECERİKSİZ SPK

  • yazıklar olsun28 Mayıs 2013 22:44

    işte halka arz seferberliği...bunları; ayaklarının altına kırmızı halı serip buraya davet ettiler..sonuç;..

  • dd28 Mayıs 2013 18:06

    namık ve galatanın hunerlı ellerınden cıkmıs bır organızasyonun hazın sonu

  • LATEKMAGDURU28 Mayıs 2013 14:41

    LATEK LOJİSTİK HALKA ARZINDAN BERİ TABAN GİDİYOR 2 SENEDİR MAHVETTİ BİZİ İNSANLARI KANDIRDINIZ HARAM ZIKKIM OLSUN.

  • LATEK28 Mayıs 2013 14:23

    SİRKET BATTI