E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLavrov ve Kerry ateşkesi görüştü---

Lavrov ve Kerry ateşkesi görüştü

Lavrov ve Kerry ateşkesi görüştü
29 Şubat 2016 - 01:48 borsagundem.com

Lavrov ve Kerry'nin, Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki, çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının uygulanmasını görüştükleri bildirildi

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki, çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının uygulanması konusunu görüştükleri bildirildi.

Rusya'nın TASS ajansında yayımlanan Rusya Dışişleri Bakanlığı açıklamasına göre, Rusya tarafının isteği üzerine Lavrov ve Kerry arasında, Suriye'de varılan anlaşmanın uygulanması konusunun ele alındığı bir telefon görüşmesi yapıldı. 

Görüşmede tarafların, Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki, çatışmaların sonlandırılması anlaşmasını değerlendirdikleri ve Uluslararası Suriye Destek Grubu eş başkanları olarak iki ülkenin askeri alanda yakın koordinasyon sağlamasının önemini vurguladıkları kaydedildi.

İki ülke dışişleri bakanının görüşmesinde ayrıca, anlaşmanın uygulanmadığına yönelik basında yer alan provokatif bilgilerin kabul edilmez olduğunun kaydedildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatih İslambul29 Şubat 2016 07:26

    İKİ SAHTEKER KATİLLERİN DESTEKÇİSİ ATEŞKESİ GÖRÜŞMÜŞ ALLAH SİZLERİN BELANIZI VERSİN.BAKALIM KATİL ESADI p.k.k. DAHA NEKADAR KURUYABİLECEKSİNİZ. İSLAM ORDUSU KURULDU ALLAHTAN SİZİN İKİ YÜZLÜLÜĞÜNÜZ MEYDANA ÇIKINCA. İSLAM URDUSU VE TÜRK ORDUSU .ARTIK KORKULU RUYANIZ OLACAK ALLAHIN İZNİYLE.DÖKTÜĞÜNÜZ KANDA BUĞULACAKSINIZ.