E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLefter için kim ne dedi?---

Lefter için kim ne dedi?

Lefter için kim ne dedi?
14 Ocak 2012 - 01:02 borsagundem.com

Türk futbolunun önde gelen isimleri, hayatını kaybeden F.Bahçe'nin efsanevi futbolcusu Lefter’in ardından konuştu.

İşte Lefter Küçükandonyadis'in ardından futbolun önde gelen isimlerinin söyledikleri:
ALİ ŞEN: Lefter ve Fenerbahçe birbirine en yakın iki kelime... Büyük ve mütevazı bir insandı. Kendine has bir insandı. Her Fenerbahçeli’nin kalbinde büyük bir yere sahipti. Hazırlıklıydık ama çok üzüntülüyüz. Türk futbolunun başı sağolsun.
TURGAY ŞEREN: Futbol hayatımın 19 senesi birlikte geçti. Benim yanıma gelip ’Çok iyi kaleci olacaksın’ demişti. Her derbide ’Bugün size yeneceğiz’ deyip saçımı okşardı. Boğuluyor gibiyim; sesim de fazla çıkmıyor. Bugün ziyaretine gittim ama son bir kez olsun göremedim. Yaşadığım sürece benimle birlikte yaşayacak. Yardımseverdi, dosttu. Bu sıra herkese gelecek.
RIDVAN DİLMEN: Ne söyleyeceğimi biliyorum. Şu an hastanedeyim. Herkes çok üzgün. Türk futbolu, en büyük efsanesini kaybetti. Toprağı bol olsun. Futbolculuğuna yetişemedik ama insanlığını gördük. Daha fazla konuşamayacağım.
EMRE BELÖZOĞLU: Türk futbolunun ve Fenerbahçe camiamızın başı sağolsun. Ölüm Allah’ın emri. Hepimiz bir gün onu yaşayacağız. Son dönemde camiamız büyük sıkıntı yaşıyor. Böyle büyük isimlerin adı altında toplanıyorduk. Kelimelerin bitti yerdeyiz.
NİHAT ÖZDEMİR MESAJ YAYINLADI
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özdemir, Lefter Küçükandonyadis'in ölümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özdemir, sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in vefatıyla ilgili ''Tüm Fenerbahçe camiasının başı sağolsun'' dedi.
Özdemir, Ankara'da gerçekleştirilen ''TFF-Spor Toto Süper Lig Kulüpleri Buluşması'' toplantısının ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lefter Küçükandonyadis'in vefatından büyük bir üzüntü duyduğunu söyledi.
''Tüm Fenerbahçe camiasının başı sağolsun'' diyen Özdemir, şunları kaydetti:
''Ailesine, çocuklarına başsağlığı diliyorum. Fenerbahçe Kulübü kendisine zaten gerekli ilgiyi alakayı bugüne kadar göstermişti. Göstermeye de devam edeceğiz.''
ALEX’TEN MESAJ
Bu akşam tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde hayatını kaybeden Lefter Küçükandonyadis için Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza ve futbolcular sosyal paylaşım sitesindeki profilinden başsağlığı mesajı yayımladı.
Bu mesajlardan bazıları şu şekilde:
"@Alex10combr Alex: Basimiz sagolsun.Huzurlu uyu LEFTER!!!! Cubuklu bize emanet..."
"@Guzelzinho Samet Güzel: Fenerbahcemin en buyuk efsanesi LEFTER’in vefat haberini oteki buyuk efsanesi @Alex10combr den almanin karmasikligi icindeyim..."
"@_gokhangonul Gökhan Gönül: Basımız sagolsun, mekanın cennet olsun. Seni hiçbir zaman unutmayacağız..."
"@mabirand32gun Mehmet Ali Birand: Lefter benim gibi GS’lıların da efsanesiydi. Attığı gollere kızılmazdı. O bizim de kalbimizdeydi."
"@metinkeceli Metin Keçeli: Başta FENERBAHÇE camiası olmak üzere bütün futbol ailesine başsağlığı dilerim."
"@1VolkanDEMIREL Volkan Demirel: Başımız Sağ olsun...! Fenerbahçe’nin ve Türk Futbolunun Büyük Efsanesi Lefter Küçükandonyadis Vefat Etti.. Mekanı Cennet Olsun.."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)