E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisLibera Portföy'de yeni atama ---

Libera Portföy'de yeni atama

Libera Portföy'de yeni atama
04 Nisan 2013 - 13:37 borsagundem.com

Libera Portföy’de Şaban Ali Okay Portföy Yönetimi ve Genel Müdürlük görevlerine getirildi

Mayıs 2010 tarihinden bu yana Libera Portföy Yönetimi A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi olan Ali Okay, sermaye piyasaları ve varlık yönetimi konusunda başarılı ve saygın bir tecrübeye sahip. Finans kariyerine Impexbank Hazine ve Yatırım Bankacılığı bölümlerinde başlayan Okay, 4 yılın ardından 2 yıl süreyle Tarişbank’ın Sermaye Piyasalarının kuruluş çalışmalarında ve 14 yıl da Koç Grubu’nda Koçbank ve Yapı Kredi Bankası bünyesinde görev aldı.
Libera Portföy Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İmregül Gencer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sektör genelinde yaşanan yeniden yapılanmanın portföy yönetimi ve yatırım fonları tebliğ tasarıları ile daha çok gündeme taşındığını ve bazı şirketlerin stratejik konumlarını buna uygun olarak yeniden belirleme sürecine girdiğini ifade etti. Türkiye’de sektörün henüz başlangıç seviyelerinde olduğunu dile getiren İmregül Gencer, ekonomik ve yapısal düzenin geometrik bir büyümeyi fazlasıyla desteklediğini, bu süreçte esnek ve dinamik olmanın da başarı için gerekli olduğunu sözlerine ekleyen, Gencer “Bu sebeple Türkiye’nin önde gelen bağımsız Portföy Yönetimi şirketlerinden biri haline gelen Libera Portföy olarak yeni oluşum için start aldık.” dedi. Gencer, Okan Alpay’ın Portföy Yöneticiliği, Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığından istifasının kabul edildiğini, Portföy Yöneticiliği ve Genel Müdürlük görevlerine Şaban Ali Okay’ın atandığını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)