E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLibya'da Hafter milisleri, kaçırdıkları 3 kişiyi öldürdü---

Libya'da Hafter milisleri, kaçırdıkları 3 kişiyi öldürdü

Libya'da Hafter milisleri, kaçırdıkları 3 kişiyi öldürdü
15 Şubat 2020 - 19:16 borsagundem.com

Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerin, başkent Trablus'un doğusundaki Msallata kentinde 3 kişiyi öldürdüğü belirtildi.

Uluslararası meşruiyete sahip Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne (UMH) bağlı güçlerin yürüttüğü Öfke Volkanı Operasyonu'nun Facebook sayfasından yaptığı yazılı açıklamada, Hafter milislerinin cuma günü, 2'si Libyalı 1'i yabancı 3 işçiyi işten çıktıkları sırada kaçırıp öldürdüğü ve cesetlerini de Eş-Şeridat bölgesinde yol kenarına attığı ifade edildi.

Libyalı tarafların 12 Ocak'ta Türkiye ve Rusya'nın ateşkes önerisini kabul etmiş olmasına rağmen, Hafter'e bağlı milisler ateşkesi ihlal etmeyi sürdürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim16 Şubat 2020 00:45

    Bu tipler hep aynı!  Öyle ki tırışkaoğlu nun milis haline gelmiş durumu sanki!   Oradan buradan atılmış kovulmuş bir tip!  Ne yapıyor kin ile nefret ile tekrar ülkesine dönüyor!   Neden? Kan dökmek için. Şunu yüz ifadesine biraz dikkat edin!  Nasıl bir manyak olduğunu fark edersiniz.  Zaten derin güçlerin  en çok sevdiği tipler de bunlardır!  çünkü bu manyaklar ile savaş çıkarıp Dünya yı dizayn ederler!  Sonra bunların da icabına bakarlar.