E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLille'den Galatasaray'a şok!---

Lille'den Galatasaray'a şok!

Lille'den Galatasaray'a şok!
31 Mayıs 2013 - 17:12 borsagundem.com

Galatasaray dün anlaştığını açıkladığı Chedjou'nun takımı Lille'den şok transfer açıklaması geldi.

Galatasaray'ın dün transferini açıkladığı Chedjou'nun kulübünden şok bir açıklama geldi
Fransız Kulübü, Chedjou'nun transferi ile ilgili Galatasaray'ın dün yaptığı açıklamanın aksine kesinbir anlaşma olmadığını açıkladı.
Açıklamada yer alan ifadeler şöyle; "Lille kulübü olarak görüşmelerin devam ettiğini açıklamak istiyoruz. Henüz kesinleşmiş bir anlaşma yoktur. Galatasaray'ın yaptığı açıklama henüz geçerli değildir."
GALATASARAY'IN DÜNKÜ AÇIKLAMASI ŞÖYLEYDİ
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda şu ifade kullanıldı: "LOSC Lille SA (Lille FC) profesyonel oyuncularından Aurelien Chedjou ile 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Lille FC) 6 milyon 300 bin Euro bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, her bir sezon için 2 milyon 200 bin Euro sabit transfer ücreti ve 10 bin Euro maç başı ücreti ve bir kereye mahsus olmak üzere 200 bin Euro imza ücreti ödenecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)