E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLugano Trabzonspor'un gündeminde---

Lugano Trabzonspor'un gündeminde

Lugano Trabzonspor'un gündeminde
18 Ocak 2012 - 10:15 borsagundem.com

Gerilim yaşadıkları F.Bahçe’nin eski oyuncusunu transfer edip, etmeme konusunda kararsız kaldı

Trabzonspor’da transfer konusunda hareketli günler yaşanıyor. Yaptığı takviyelerle ligin ikinci yarısında önemli işler başaran Bordo-Mavililer, kendilerine gelen Lugano teklifine şaşırdı. F.Bahçe’de geçirdiği 5 sezonun ardından, PSG’ye transfer olan Uruguaylı defans oyuncusu, yeni takımında istediği ortamı bulamayınca menajerleri devreye girdi.
Trabzonspor’un kapısını çalan menajerler “İsterseniz Lugano’yu size getirebiliriz. Daha önceden de bu oyuncu ile ilgilendiğinizi biliyoruz. Şartlar oluştuğu takdirde bu transfer gerçekleşir” ifadelerini kullandı. Bu teklif karşısında şaşkına dönen yönetim de şike olayları ile sinir harbi yaşadıkları Fenerbahçe’nin eski bir oyuncusunu böyle bir dönemde transfer edip, etmeme konusunda kararsız kaldı.
Defans hattında Egemen’in gidişinden sonra sorun yaşayan Fırtına’da bu teklif akılları karıştırırken, başkan Sadri Şener’in Fenerbahçe ile daha fazla gerilim yaşamamak için temkinli davrandığı öğrenildi. Şener, bilindiği gibi şike sürecinde araları açılan Fenerbahçe ile ilgili “Bu yaşananlardan sonra sanırım yıllarca takımlarımızda oynayan oyuncuları transfer etmeyiz diye düşünüyorum” şeklinde açıklama yapmıştı.
HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan ç18 Ocak 2012 14:15

    Bir Fenerbahçeli olarak Sadri Şener'i anlamış değilim. Siz yeterince profesyonel düşünmüyorsunuz bence.Böyle saçma bir düşünce olur mu? İhtiyacın varsa şartlarda lehineyse transferi yaparsın. Gerçi bu haberin ne kadarı doğru o da tartışılır!!!

  • Malkoçoğlu18 Ocak 2012 10:22

    Bu nasıl bir anlayışdır ya, sn.bşk bu oyuncu fenerden kiralık gitmedi bonservisi ile ayrıldı,uşak değil ki bu adam profesyonel verir parasını alırsın. Madem birbirinizi bu kadar düşünüyorsunuz atlar gibi tepişip ligi niye bulandırıyorsunuz? ANlaşın aranızda M.AliAYDINLAR da kurtulsun.