E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporM. United ABD piyasasına giriyor---

M. United ABD piyasasına giriyor

M. United ABD piyasasına giriyor
31 Temmuz 2012 - 14:41 borsagundem.com

Manchester United Ltd. ABD'deki ilk halka arzında 333 milyon dolarlık fon sağlamayı planlıyor

Rekor oranda ulusal şampiyonluğu bulunan İngiliz futbol takımı Manchester United Ltd., ABD'de halka açılarak 333 milyon dolarlık fon sağlamayı planlıyor.
Şirket ve şirketin satışı yapan hissedarı Glazer ailesi 16-20 dolar aralığından 16.7 milyon dolarlık hisseyi arz etmeye hazırlanıyor. Ünlü İngiliz forvet Wayne Rooney ve Galli Ryan Giggs gibi oyunculara sahip olan Manchester United, 9 Ağustos'ta ABD'de halka açılacak.
Singapur piyasasında 1 milyar dolar fon sağlama planını ıskartaya çıkaran takım, ABD piyasasında boy göstermeyi planlıyor. Ipox Schuster LLC'den Josef Schuster, kulübün, borçlarını azaltmak için bu yıl Facebook Inc.'in moral bozucu ilk halka arzının ardından donan ABD piyasasındaki sıçramadan yararlanmayı düşünüyor. 
Manchester United'ın güçlü bir marka olduğunu hatırlatan Schuster, doğru aralıktan fiyatlanırsa, kulübün cazip bir yatırım olarak görülebileceğini söyledi.
Dünyanın en büyük otomobil üreticisi General Motors Co., Manchester United formalarında Chevrolet markasının bulunması için 7 yıllık anlaşma imzaladı. GM bu reklam için kulübe 25 milyon sterlin (39 milyon dolar) ödeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)