E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMacarlardan şok iddia---

Macarlardan şok iddia

Macarlardan şok iddia
15 Ekim 2012 - 11:42 borsagundem.com

Macarlar, Arda Turan'ın kendilerine karşı oynamayacağını iddia etti

Türkiye kanadındaki gelişmeleri yakından takip eden Macar medyası, üst üste gelen 4 sakatlık haberiyle adeta bayram yaptı. Gökhan Gönül, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Mehmet Topal'ın Türkiye için çok önemli isimler olduğunu belirten Macarlar, tedavisine devam edilen Arda Turan'ın maça yetişmesinin de çok zor olduğunu iddia etti.
2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda Türkiye deplasmanda Macaristan ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak.
Türkiye'nin Budapeşte'ye 4 eksikle gidecek olması Macaristan'da büyük sevinç yarattı.
A Milli Takım'da Macaristan karşısına çıkamayacak olan Mehmet Topal, Burak Yılmaz Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ün Türkiye için kritik isimler olduğuna yer verildi.
Atletico Madrid forması giyen Arda Turan'ın da hafif da sakatlığı olduğu, Macaristan karşısında sahada olup olmayacağının henüz netlik kazanmadığı belirtildi.
Takımın pas makinesi Tamas Hajnal ve yıldız isim Zoltan Gera'ya büyük görev düşeceği belirtilirken, karşılaşmanın önemine dikkat çekildi.
Estonya galibiyeti ile büyük moral bulan ancak iki önemli yıldızı Balasz Dzsudzsak ve Roland Juhasz'ı kaybeden Macarlar, Türkiye maçının ardından Romanya ile kozlarını paylaşacak.
Arda: Oynayacağım
Sağ bileğindeki sakatlık nedeniyle dünkü idmana katılmayan Arda, "Özel bandajla oynarım" dedi
Romanya yenilgisinin ardından bir de üst üste gelen sakatlıklar moralleri bozarken Arda Turan'ın açıklamaları teknik heyetin yüreğine su serpti... 4 oyuncu sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkartılırken, sağ bileğinde sakatlığı olan Arda da dün sabah yapılan çalışmaya katılmadı. Yıldız futbolcunun, "Macaristan maçı çok önemli. Bu maçta arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Oynamak istiyorum. Baktık ağrılarımız geçmiyor o zaman biz de özel bandajla çıkar oynarız" diye istekli bir tavır sergilemesi teknik heyeti memnun etti. Arda Turan'nın kesin durumu ve Macaristan maçında oynayıp oynamayacağı bugün yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)