E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMAÇI KARIŞTIRAN KADIN SIKI BORSACI---

MAÇI KARIŞTIRAN KADIN SIKI BORSACI

MAÇI KARIŞTIRAN KADIN SIKI BORSACI
17 Kasım 2009 - 09:16 borsagundem.com

Galatasaray tribününe parmak gösteren bayan taraftar, geçen sezon FB Ülker-Efes maçında da taraftarı galeyana getirip Kanarya’yı yakmıştı. Karabulut ile 10 kişi adliyeye sevkedildi. Sıkı borsacı olan Karabulut borsa çevrelerinde de yakından tanınıyor

Beko Basketbol Ligi’ndeki derbideki olayların fitilini Fenerbahçeli bir kadın taraftar ateşledi. Sarı-lacivertli taraftar grubu Kill For You üyesi olan Ayşe Demet Karabulut, Galatasaray-Fenerbahçe maçı uzatmaya gidince, Cim-Bomlular’a orta parmak işareti yaptı, tribünleri galeyana getirdi. 5 MAÇ CEZA ALDIRMIŞTI 40 yaşındaki taraftar, 14 Haziran’da Fener-Efes final serisinin 6. maçında takımı yenilince sahaya inmiş, taraftarı tahrik etmişti. Çıkan olaylar sonunda da Fener 5 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Karabulut’un, bileti “Sütçü” lakaplı Galatasaraylı amigodan aldığı belirtildi. “VÜCUDUM MOSMOR OLDU!” Adliyeye sevkedilen Karabulut “Atılan para ve çakmaklardan vücudum mosmor oldu. Sinirlenip refleksle hareketi yaptım. Hedefim GS camiası değil, 50-60 kişilik bir gruptu” dedi. Kinsey’i yumruklayan Erdim C’nin ise geçen sezonki bayanlar derbisinde olay çıkardığı ortaya çıktı. 11 KİŞİYE BİRER YIL CEZA Olaylara karışan Mehmet E. (41), Fırat D. (30), Bican Ümit A. (18), Hakan Z. (42), Emrullah K. (19), Özkan Ö. (23), Çetin Ö. (31), Savaş Ö. (31), Adnan Selçuk Ö. (30) ve Erdim C. (27) Bakırköy Adliyesi’nde sorgulanıp serbest kaldı. 11 kişiye 1’er yıl maça giriş yasağı gelecek. • AYGÜN ÖZİPEK Olaya yaklaşımları vahim Fenerbahçe “Holigana sahip çıkan, yapılanı yan sebeplerle açıklamaya çalışan Galatasaray Yönetimi bu olayları engelleyemez. Basketçilerimize saldıranların yakasına sarılacağız” açıklamasını yayınladı Potadaki derbi sonrası Fenerbahçe açıklama yayınlayarak “Basketbolcularımıza saldıranların yakasına hukuk merciileri önünde sarılacağız” dedi. Bildiride “Yaşanan dehşet dolu manzara, bu dehşeti yaratanları destekleyen anlayışın eseridir. Yiğit Şardan’ın açıklamaları olaya yaklaşımlarındaki vehameti gösteriyor. Efes maçındaki olaylar bitiş düdüğünden sonra oldu. Burada maç sürerken yaşandı. Yakalanan şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bu zavallıların arkasındaki organize gücün tespitini istiyoruz. Galatasaray samimi ise bunu organize edenleri polise teslim etmelidir” denildi. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu da “Bu olaylar organize bir şekilde yapılıyor. Bu konuyu isteyen herkesle TV’de tartışmaya hazırız” dedi. Nedim Karakaş ise “Kulüpler, Aziz Yıldırım’ın yaptıklarını takip ederse şiddet önlenir” dedi. F.Bahçe Ülker’den Cemal Nalga itirazı Olaylı derbide başka bir boyut gündeme geldi. Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Galatasaray Cafe Crown’un cezalı olduğu halde Cemal Nalga’yı oynattığı gerekçesiyle Basketbol Federasyonu’na itirazda bulunduklarını açıkladı. Karakaş “Cemal, sezon başında aldığı ceza nedeniyle oynamamalıydı. İtirazı maçta yaptık. Federasyonun vereceği kararı bekliyoruz” dedi. Bunun adı skandal! Galatasaraylı holigan Erdim C’nin saldırısına uğrayan Kinsey, basketbol kariyerinde ilk kez böyle bir olay yaşadığını söyledi. FB TV’ye konuşan Amerikalı oyuncu, “Çok daha kötü şeyler yaşanabilirdi. Maçın devam etmesi de bir skandal. Güvenliğimiz tam olarak sağlanamamıştı. Yaşananlara bir anlam veremiyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)