E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMahkumlar Aziz Yıldırım'ı istiyor---

Mahkumlar Aziz Yıldırım'ı istiyor

Mahkumlar Aziz Yıldırım'ı istiyor
17 Temmuz 2011 - 09:56 borsagundem.com

Metris cezaevindeki Fenerli tutuklular, yönetime başvurup, 'Aziz Yıldırım başkanımız hasta, izin verin ona yardım edelim' dedi

Metris cezaevindeki Fenerli tutuklular, yönetime başvurup, 'Aziz Yıldırım başkanımız hasta, izin verin ona yardım edelim' dedi. Yönetim isteği geri çevirdi:
Şike için örgüt kurmaktan yargılanacak olan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Metris'te duygusal destek.. Cezaevinde çeşitli suçlardan yatan çok sayıda tutuklu, yönetime başvurup Başkan Aziz Yıldırım'a günlük işlerinde yardım etmek için izin istedi.
BİRÇOK tutuklu cezaevi yönetimine giderek, Aziz Yıldırım ile aynı koğuşta kalmak için başvuruda bulundu. Tutuklular, yönetime 'Başkanımız hasta, ona yardım edeceğiz' diye müracaat etti.
ÇAY-KAHVE YAPARDIK!
BU isteği değerlendiren cezaevi yönetiminden Metris'teki tutuklulara, 'Şu anki şartlarda bu mümkün değil. Cezaevinin belli kuralları var ve onu uygulamak zorundayız' yanıtı verildi.
BAŞKAN Yıldırım'a yardım etme isteklerine olumsuz karşılık verilen tutukluların büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı bildirildi.
F.BAHÇE taraftarı tutuklular, 'Keşke cezaevi yönetiminden Başkan Aziz Yıldırım'a yardım etmemiz için izin verilseydi, birimiz çayını yapar, birimiz kahvesini pişirir, bol bol sohbet ederdik. Ona çok iyi bakardık, moral verirdik' yorumunda bulundukları öğrenildi. Tutukluların bu talebini öğrenen Yıldırım'ın oldukça duygulandığı bildirildi.
Klimalar takıldı duşa kabin hazır LCD TV geliyor
BAŞKAN Aziz Yıldırım'ın Metris'teki istekleri bir bir yerine geliyor. Önceki gün klima takılan koğuşta dün de duşa kabin monte edildi. 37 ekran TV, mini bir buzdolabı olan koğuşun eşyaları ise hafta içi getirilecek. İlk etapta LCD TV ile büyük bir buzdolabının getirilmesi planlanıyor. Elektrik faturaları tutuklular tarafından ödendiği için cezaevi yönetiminin beyaz eşyaya izin verdiği öğrenildi. Bütün tutuklulara bu haklar tanınıyor.
NİYE SATTIN KAVGASI Adalı ile Akın'ı ayırdı
SERDAL Adalı ile İbrahim Akın'ın Metris'teki hesaplaşması ayrılıkla son buldu. Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Adalı'nın 'Bizi neden sattın İbrahim' dediği İbrahim Akın, A-6 koğuşundan alınarak futbolcuların olduğu koğuşa konuldu.
SAVCI karşısında önemli itiraflarda bulunan İbrahim Akın, Serdal Adalı'nın kendisine 2 yaşında bir İngiliz tayı verdiğini kabul etmiş, F.Bahçe'den de 100 bin dolar para aldığını söylemişti.
İBRAHİM Akın, savcı karşısında yaptığı itiraflar sonrasında Metris cezaevine konulmasına yol açtığı Adalı ile önceki gün tartışmıştı. 'Doğruları söyledim' diye kendini savunan İbrahim, sorun çıkması üzerine Adalı'nın bulunduğu bölümden alındı.
Yıldırım onurlu adamdır
F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Daum, Kölner Express'e 'Ben dört yıl Aziz Yıldırım ile çalıştım. O, F.Bahçe için inanılmaz çalışmalar yaptı. Onun bunu yapmasını anlayamam. Çünkü buna gerek yoktu. O onurlu bir adamdır' diye demeç verdi.
ALMAN teknik adam, şike ile ilgili olarak da 'Manipülasyon duygusu bazen içime doğdu. Ama gerçek değillerdi. Bu duygularla ilgiliydi. Aslında yargılanabilir olacak bir şey görmedim. Büyük bir hayal kırıklığına uğradım ve çok şaşırdım. Türk futbolu bu soruşturmanın ardından çok daha güçlü şekilde ortaya çıkacaktır' şeklinde konuştu.
Ercan Öztürk/Akşam

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)