E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMalezya'dan Beşiktaş'a sürpriz sponsor---

Malezya'dan Beşiktaş'a sürpriz sponsor

Malezya'dan Beşiktaş'a sürpriz sponsor
03 Nisan 2019 - 14:41 borsagundem.com

Beşiktaş'ın Uzak doğu açılımı yapacağı ülkelerin başında Malezya geliyor.

Herkes Fikret Orman’ın, Japonya gezisine konsantre fakat Beşiktaş’ı mali anlamda düzlüğe çıkaracak görüşmeler Malezya’da yapıldı. Hem devlet kademesinde hem de futbol yönetiminde olan birçok önemli kişiyle görüşen Başkan Fikret Orman’ın ayrıca Malezya Ligi’nin resmi sponsoru 100 Plus’un yönetim kurulu başkanı ile de bir araya geldiği bildirildi. Fikret Orman’ın Avrupa pazarına açılamak isteyen spor içecek firmasıyla önemli bir sponsorluk anlaşması için el sıkıştığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş, dünyanın en büyük dokuzuncu stadına çıkacak

Beşiktaş’ın Malezya’da hazırlık maçı oynayacağı takımın ise ligin son şampiyonu Folda United FC olduğu ortaya çıktı. Karşılaşmanın ise başkent Kuala Lumpur’da bulunan Bukit Jalil stadında oynanacağı bildirildi. Dünyanın en büyük 9’uncu futbol stadı olarak kabul edilen Bukit Jalil’de Beşiktaş ile Folda United FC arasında oynanacak maç için bilet önceliğinin Endonezya vatandaşlarına ardından ise Tayland ve Singapurlulara verileceği bildirildi.

(Fotospor)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,15
En Yüksek: 6,26
En Düşük: 6,07
Değişim -1,28 %
FK: 15,50
PD / DD: -2,43
İşlem Hacmi 66.815.473
Toplam Adet: 10.852.339
Ağırlıklı Ort.: 6,33
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)