E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMancini dedikodulara son verdi---

Mancini dedikodulara son verdi

Mancini dedikodulara son verdi
12 Mart 2014 - 06:58 borsagundem.com

Galatasaray'ın teknik direkyötü Mancini, ayrılacağı iddialarını yalanlayıp gelecek sezonun takımını kafasında oluşturmaya başladı bile

Özellikle İtalyan basını, R.Mancini’nin İtalya Milli Takımı’nın başına geçeceğinin iddia ederken İngilizler ise Premier Lig’e döneceği yönünde haberler yapıyor. 
Ancak sarı-kırmızılıların hocası bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını bir kez daha dile getirdi... Gelecek sezonun transferleri için çalışmalara başlayan ve İtalya’ya kadar giderek Manolo Gabbiadini’yi izleyen, diğer isimler için nabız yoklayan Mancini ayrıca elindeki genç oyuncuları da takıma hazırlıyor. Koray Günter’i sık sık A2 takımda oynatarak maç eksiğini kapatmasını isteyen deneyimli teknik adam, Koray’ı gelecek sezon as oyunculardan biri yapmak istiyor. 

Uzun süreli programında Ontivero’dan da faydalanmak isteyen Mancini bu oyuncuyu da gelecek sezon Süper Lig ekiplerinden birine kiralayarak deneyim kazanması için planlar yapıyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)