E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüMANGO: Meyve sebzede zehir iddası---

MANGO: Meyve sebzede zehir iddası

MANGO: Meyve sebzede zehir iddası
28 Mart 2012 - 12:24 borsagundem.com

Mango Gıda hisseleri, basında çıkan sebze ve meyvelerde zehir olduğu haberlerinden olumsuz etkilendi

Mango Gıda, basında çıkan sebze ve meyvelerde zehir olduğu haberlerinin şirketin ürünleriyle ilgisinin bulunmadığını açıladı. Mango Gıda'dan konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle:
Şirketimizin 28.03.2012 Tarih ve 65 Sayılı Toplantısında Yönetim Kurulumuz toplanarak; bir gazetede çıkan "Sebze-Meyvede Zehir Alarmı" başlığını, "Dünyaca ünlü çevre örgütü Greenpeace Avrupa'da satılan 76 sebze-meyveyi test etti. Türkiye'de üretilen biber, armut ve üzüm en tehlikeli ürünler çıktı." alt başlığını taşıyan haberi değerlendirdi.
Şirketimiz ürünlerinin Ülkemiz Tarım Bakanlığı İyi Tarım Uygulamaları kapsamında ve BRC (British Retail Consortium), Global G.A.P. vb. sertifikalar altında kalite standartlarına uygun üretildiği, analizlerinin yapıldığı zararlı kalıntı taşımadığı, bugüne kadar ürünlerimize yönelik böyle bir sorunla karşılaşılmadığı, Almanya'ya ihracatımızın olmadığı, sözkonusu haberin ürünlerimizle ilgisinin bulunmadığı hususlarının kamuya açıklanmasına karar verilmiştir.
MANGO hisseleri yüzde 2 değer kaybıyla 1.92 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)