E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisManipülatörün masaj partisi---

Manipülatörün masaj partisi

Manipülatörün masaj partisi
14 Ağustos 2013 - 10:21 borsagundem.com

Kârlı bir operasyon sonrası kuzu çevirmeye, yatta partiye alışmıştık. Şimdi bunlara lüks otelde masaj ve SPA keyfi de eklendi…

Son dönemde yaptıkları hisse operasyonlarıyla isimleri daha sık duyulmaya başlayan ‘malum kardeşler’, şimdi de masaj partileriyle anılıyor. Borsa seansı tamamlanır tamamlamaz lüks bir otelde masaj seansı başlatıyorlarmış.  Manipülatörlerin Kuruçeşme’de Boğaz’a nazır, ünlülerin tercih ettiği Les Ottomans Hotel’de özel masaj partileri düzenlendiği ortaya çıktı. Geçmişte operasyonlar sonrasında kuzu çevirtip, yatta kutlama yaptıkları biliniyordu. Vurgunun miktarı büyük olunca, bir gecelik oda fiyatı 5 bin euroya kadar çıkan otel tercih edilmiş.
Son dönemde yaptıkları operasyonlarla ceplerini doldurmayı başaran ‘malum kardeşler’in, SPA ve masaj seansından sonra topladıkları enerjiyle yeni bir iş üzerinde oldukları belirtiliyor. SPK’nın onayına sunulan işlemin gerçekleşmesi halinde Ankara merkezli büyük bir vurgunun daha hayata geçirileceği söyleniyor.    
Tabii bu operasyon sonrası nerede kutlama yaparlar bilinmez!

HANGİ MASAJLARI YAPTIRIYORLAR

Borsa kulislerinin yeni gündem maddesi haline gelen lüks otelde yapılan masajın içeriği de merak ediliyor. Borsagundem.com olarak Les Ottomans Hotel’in masaj türlerini araştırdık. Eğer bir seansta asgari ücretin birkaç katı bir parayı gözden çıkarabiliyorsanız siz de bu mesajları yaptırabilirsiniz...
Wine Maker's Masajı: Canlandırıcı - 60 dakika
Bu olağanüstü canlandırıcı masaj, vücudu şarap yapımının ritüelistik aşamalarıyla adım adım tanıştırır. Özel masaj tekniklerine ek olarak şarap yapımında kullanılan 'The Wine-Maker's Rod' ile derin yuvarlama hareketleri ve noktasal baskılar birleştirilerek tüm vücudun enerji yapısı dengelenir, kan dolaşımı hızlanır ve sizi bütünüyle canlandırır.

Plantar Refleksoloji: Toksin Attırıcı ve Stres Giderici - 35 dakika

Ayak tabanındaki enerji noktalarının uyarılması yöntemiyle vücut enerjiniz dengelenir, dolaşım ve lenf sisteminiz harekete geçirilir, vücuttan toksin atılımına yardımcı olur.
Caudalie Masajı: Rahatlatıcı ve Canlandırıcı - 60/90 dakika
Rahatlatıcı veya canlandırıcı seçeneklerinden birini tercih edebileceğiniz ve sadece Vinothérapie SPA’larında bulabileceğiniz bu eşsiz masaj siz SPA tutkunlarının derinlemesine rahatlamasını sağlamakla kalmayıp, vücudunuzun ihtiyacı olan enerjinin tekrar geri kazanılmasına yardımcı olacaktır. Caudalie Masajı, modern yaşamın üzerinizde bıraktığı stresin hafiflemesine yardımcı olurken aynı zamanda sizi daha huzurlu ve dingin hale getirecektir.

Çiftler için Caudalie Masajı: Divine Duo! Rahatlatıcı ve Canlandırıcı - 60/90 dakika

En romantik ve rahatlatıcı masajdır. Size özel hazırlanan süitte, mum ışıkları eşliğinde, Vinoterapist tarafından eş zamanlı olarak alacağınız bu bakım, romantik bir deneyim yaşamanızı sağlayacak. Bakımınızda kullanılacak Fleur de Vigne kokulu özel masaj yağı ile bu yegâne romantik ve dinlendirici masajın keyfine varacaksınız.
Baş ve Boyun Masajı: Rahatlatıcı - 20 dakika
Dış etkenlerin başında gelen stres, üst beden ve baş bölgesinde enerjinin bloke olmasına neden olur. Bu blokaj konsantrasyon bozukluğu, depresyon gibi zihinsel; kas tutulmaları, baş ağrıları gibi fiziksel sıkıntıları meydana getirir. Baş ve boyun masajı zihni dinlendirir ve rahatlatır; bedenimize sıkışıp kalmış duygusal sorunlarımızdan arınmamızı sağlar. Böylelikle dinlenmiş bedenin iyileştirme gücü ortaya çıkar.
Ilık Su Altında Tazeleme Masajı: Dinlendirici - 20/45 dakika
Tazeleyici etkisi ile yorgun ve ani canlanmaya ihtiyacı olan misafirlerimize önerdiğimiz eşsiz bir masajdır. Ilık su yağmuru altında yapılan masaj, üzüm çekirdeği ve esansiyel yağların kombinasyonu ile uygulanmaktadır. Vücut direncini arttırıcı yağlardan alacağınız etki bu bakımda maksimuma ulaşır. Alacağınız etkiyi arttırmak için cilt bakımı veya Caudalie vücut masajlarıyla birleştirilmesi önerilir.
Les Ottomans' İmzalı Masaj: Dengeleyici ve Enerji Verici - 70 dakika
Les Ottomans imzalı bu özel masaj, Doğu ve Batı masaj tekniklerinden yararlanılarak tasarlanmıştır. Ilık yağ ve sıcak bitki keseleriyle yapılan baskıların ardından derinlemesine kas gevşetici hareketlerle bedeninizi dinlendirirken, zihninizi canlandırır.
Derin Doku Masajı: Gerginlik Giderici ve Canlandırıcı - 50/60 dakika
Kas dokusunun daha derinlerine odaklanılan baskılı bir masajdır. Kol ve dirseklerle birlikte derin parmak baskıları bedeninizdeki kronik gerginliğin çözülmesine, bedende biriken ve yorgunluğa sebebiyet veren laktik asidin vücuttan atılmasına ve kas ağrılarınızın zaman içerisinde azalmasına yardımcı olur.
Sıcak Taş Masajı: Enerji Verici ve Rahatlatıcı - 80 dakika
Sıcak taş terapisi, doğal kaynaklarla vücuda ısı sağlamak ve kaybettiği enerjiyi geri kazandırmaya yardımcı bir masaj türüdür. Bu masaj tamamen dinlenmek ve canlanmak için sıcak taşlarla manuel tekniklerin bir arada kullanılması ile uygulanır, gerilim alanları ve stresi ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
Sıcak Bitki Keseleriyle Asya Kuru Masajı: Kas Gerginliğini Azaltıcı - 70 dakika
Kendinizi rahat hissedeceğiniz özel kıyafet ile alacağınız bu geleneksel kuru masaj Thai masajından esinlenerek tasarlanmıştır. Sıcak bitki keseleri kaslarınızdaki gerginliği azaltırken tüm kas gruplarınızın nazikçe esnetilmesiyle rahatlamanın zevkine varacaksınız. Terapistinizin vücudunuz üzerinde elleri ile yürüdüğünü hissedeceksiniz.
Geleneksel Bali Masajı: Canlandırıcı ve Dinlendirici - 60/90 dakika
Bu eski geleneksel terapi, gerginlikten kurtulmak, kan akışını düzenlemek, stresi hafifletmek ve zihni sakinleştirmek için avuç içi ve baş parmak baskı tekniklerini kullanarak aşağı ve yukarı doğru aralıklı vuruşlarla cildi gevşetmeyi ve esnetmeyi sağlayan bir masaj türüdür.
Kişisel Masaj: 30/60 dakika
Terapistinizle yapacağınız konsültasyonun ardından kas gerginliğiniz doğrultusunda sizin için en uygun masaj teknikleri belirlenecektir. Esnetme ve germe hareketlerine ek olarak kullanılan ısıtma teknikleri stresinizden arınmanız için ideal masaj alternatifidir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (30)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dıngıl18 Ağustos 2013 09:42

    hattusa daydı onlar.....

  • salo195716 Ağustos 2013 11:06

    Birisi,adamın başına ne gelirse fazla meraktan gelir.

  • Birisi16 Ağustos 2013 10:01

    Paranın dini, imanı olmaz derler ya... Gerçekten de çok doğruymuş. Bizim abi'ler parayı gerçekten buldu artık. Harca harca bitmez, partide kimler varmış acaba? Çok merak ettim!!! Gerçi malum isimleri ifşa etmeye gerek yok ama Ankaralı'da varmıymış aralarında? Birde ne zaman olmuş acaba bu party? Bayram sonrasında mı? Yoksa Ramazan ayında iftar sonrasında mı?

  • tosun 15 Ağustos 2013 13:41

    gelin bende size ferrari masajı yapayım.kardeşler

  • TT15 Ağustos 2013 10:48

    Bu dünyada işiniz iş ama öteki tarafta kim kaç derece de masaj yapacak size bide bunu düşünün bence ? Sıcak sıcak çok seveceksiniz şimdiden alıştırın kendinizi tabii bence Sıcak Taş Masajı,Sıcak Bitki Keseleriyle Asya Kuru Masajı nı sık sık tavsiye ediyoruz ...

  • deli adil 15 Ağustos 2013 01:07

    vey be kardeşler miş .......acaba hangisi laz mı yoksa denyo ibo mü nezih mı var mı bunlarr

  • birdost14 Ağustos 2013 23:50

    faiz lobisini hükümet durduracakmış çok zor bu manipülatörleri ve spekleri önce yakalamayı başarsın anamızı ağlattılar bu kan emiciler kumar ülkesi yaptılar bu namusuzlar!..SPK hesap sorsun bu içinde ALLAH korkusu olmayan leşlerden artık bizede yazık!

  • asıl manipülatör DBx14 Ağustos 2013 22:29

    yatırımcısına kendi bankası aracılığıyla karşı pozisyon açıp son bir aydır yatırımcının parasına göz diken asıl manipülatör DBx

  • kasım14 Ağustos 2013 20:39

    SİZE Bİ DAHAKİ SEFERE SÜPRİZ BİRİNİ YOLLAYACAM O MASAJ YAPACAK İLGİNİZİ ÇEKERMİ BİLMEM ŞAHİN K GELECEK

  • Birol CEBELİ14 Ağustos 2013 20:31

    vay be paracıklarımı yiyorlar.

  • aslı14 Ağustos 2013 18:03

    vaybe analar ne evlatlar doğurmuş.namusluların mamussuzlar kadar cesaretli olmadığı bir yer oldu benim güzel ve yalnız ülkem

  • Batık firma operasyonları14 Ağustos 2013 16:52

    Batık firmalar çok yüksek değerle raporlar hazırlatılarak halka açık şirketle birleştiriliyor. Hem batık firma kurtarılıyor. Hemde zaten batık durumdsa olupda fahiş bedel üzerinden elde edilen senetler haraç mezat yatırımcılara satılıyor. DEVLET YETKİLİLERİ UYUYOR. UYUYORRR.. GENPOWER I ŞU AN HANGİ İŞADAMI KAÇ PARAYA ALIR?. ÖNCE BU ARAŞTIRILSIN...

  • selim 14 Ağustos 2013 16:07

    GENPOWER OPERASYONUNDANMI BAHSEDİYORSUNUZ?BENCE BU ADAMLAR ÇOK ZEKİ HATTADEHA DERECESİNDELER.ONLARA BU ORTAMI OLUŞTURANLAR VE GÖZ YUMANLAR DÜŞÜNSÜN.KANUNLAR KOCA KOCA KURUMLAR BAŞKANLAR YÖNETİCİLER NE İŞ YAPARLAR.HANİ BİR REKLAM VARDI YILLAR ÖNCE SONUNDA YÖNETİCİMİZ UYUYORMU DİYE BİTERDİ.ŞİMDİ SORUYORUM YÖNETİCİLER UYUYORMU? SPK BİST YÖNETİCLERİ UYUYORMUSUNUZ.İNŞAALLAH UYUMUYORSUNUZDUR.

  • olmadı borsagundem14 Ağustos 2013 15:52

    reklam kokan hareketler bunlar...

  • mağdur14 Ağustos 2013 15:30

    Temennim tez zamanda başınızın adalet ezzin ve bu kadar mağdur ettiğiniz insan bir nefes alsın. Ozaman bize rahat uyku olacak

  • mervan14 Ağustos 2013 15:10

    DEMEKK ARTIK MASAJ OLMADAN BİŞEYLER OLMUYO FARKLI ARAYIŞLAR FARKLI YERLERE ÇIKAR VİCDANSIZ KARDEŞLER

  • gökhan14 Ağustos 2013 14:24

    SİZİN için bu kadar çok şey yazıldı küçük yatırımcının parasını aldınız onların hayatı kararırken sız masajlarda şurda burda yiyorsunuz ve bu böyle devam edecekmi sanıyorsunuz rahat uyumayın bir sabah uyandıgınızda olaya farklı bakacaksınız

  • ÇOK ÖNEMLİ MUTLAKA OKUYUN14 Ağustos 2013 13:18

    UNUTMAYIN ŞEYTANDA İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN ALLAHI ZİKREDER. AMAÇ İNSANLARI AĞINA ÇOK DADA RAHAT ÇEKEBİLMEK. O YÜZDEDN DÜNYANIN NEREDEYSE %85'i ŞEYTAN TARAFINDAN ÖYLE YADA BÖYLE BİR ŞEKİLDE SÜREKLİ KANDIRILMAKTADIRLAR. BU %85'in %40'ı FİİLİ OLARAK DİREK ŞEYTANLARDAN OLUŞMAKTADIR. %45'LİK KISIM BELİRLİ ÖLÇÜLERDE NEFİSLERİNİN HEVASLARIYLA ŞEYTANİ OLMASALARDA ŞEYTANLARIN ALDATMACALARINA KANANLARDIR. % 15 RAHMANİ OLANLAR İSE HAKİKATİ BİLEREK ASİL BİR Y7AŞAMI BİLİNÇLE YAŞAYANLARDAN OLUŞMAKTADIR.

  • zati14 Ağustos 2013 13:01

    Vicdansız kardeşler kim olacak..

  • masajcı kardeşler14 Ağustos 2013 12:52

    Bunların ''haberi''çıkmazsa borsagündem in de tadı olmuyor:))devam...

  • dursun ali14 Ağustos 2013 12:46

    bunların hepsi birgün gelecek çoluğunuzdan çoçuğunuzdan çıkacak bunu düsünmüyormusunuz?

  • macun14 Ağustos 2013 12:37

    gergerdan boynuzu yemişlerse onu hazmetmek için gitmişlerdir. kuvvet macunu falan da almışlardır. islami olanından. mesir macunu da işe yarar

  • Yeter Artık14 Ağustos 2013 12:14

    Borsagündem teşekkürler bu haberin üzerine gidin lütfen.

  • Hayrettin14 Ağustos 2013 11:53

    Kim bunlar borsagündem lütfen daha açık yazın

  • mutlu son14 Ağustos 2013 11:42

    MASAJ MUTLU SONLA MI BİTİYOR?

  • mecidiyeköyde 80 tl14 Ağustos 2013 11:37

    paralar Ünal Aysal'ın karısına gidiyor. belki cincon hisselerine girmişlerdir

  • FATİHH14 Ağustos 2013 11:37

    İNŞALLAH KÜÇÜK YATIRIMCIDA SİZE KUCAK DANSI APAR

  • ihsan14 Ağustos 2013 11:34

    biz hiç yaptıramıcaz galiba

  • yaz gülü14 Ağustos 2013 11:28

    Haberde ki amaç Les Ottomans ın reklamını yapmak.İsmini dahi bilmiyordum şimdi yaptıkları masajı ayrıntısına kadar öğrendim.Yanlış olan şu ki sırf bu otelin reklamını yapak için devletin kurumlarının isimlerini kullanmanız cümleler arasında ilgi çeksin diye...

  • stres14 Ağustos 2013 10:47

    streslı bır ıslerı var