E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş'tan çağrı: Engel çıkarılamayacak bir teklifim var---

Mansur Yavaş'tan çağrı: Engel çıkarılamayacak bir teklifim var

Mansur Yavaş'tan çağrı: Engel çıkarılamayacak bir teklifim var
04 Nisan 2020 - 14:33 borsagundem.com

Yavaş, "Hemen mahallenizdeki ya da komşu mahallenizdeki bakkala, kasaba veya manava gidin. Veresiye defterindeki bir ihtiyaç sahibinin veya duruma göre tümünün borcunu ödeyin, hesabını kapatın. El ele, hiç kimseyi çaresiz bırakmayalım" dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Koronavirüs günlerinde dayanışmayı artırmak için, yardımlaşma çağrısında bulundu. Yavaş "Hastalığı değil, iyiliği bulaştıralım" notuyla paylaştığı bir video ile Ankaralıları 'ihtiyaç sahiplerinin veresiye borçlarını kapatmaya' davet etti.

"Engel çıkarılamayacak ve kimseyi incitmeyecek bir teklifim var" diyerek çağrısını duyuran Yavaş, "Kendiniz veya birkaç kişi bir araya gelin, hemen mahallenizdeki ya da komşu mahallenizdeki bakkala, kasaba veya manava gidin. Veresiye defterindeki bir ihtiyaç sahibinin veya duruma göre tümünün borcunu ödeyin, hesabını kapatın. El ele, hiç kimseyi çaresiz bırakmayalım" diye konuştu. 

"Biz komşuyuz, biz hemşehriyiz, biz milletiz" diyen Yavaş, "Üstelik önümüz Ramazan. Ankaralılar olarak bu zor günlerde, lütfen bir güzelliğe imza atıp Türkiye'ye örnek olalım" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gidiyom ben05 Nisan 2020 19:30

    Ben umreye gidiyom🙄

  • pazarci04 Nisan 2020 21:23

    emre,aynaya bak oyle konus,herkesin bir gorusu vardir,ammaa kimse hicbirkimseye hakaret etme hakkina sahip deyildir ,hakaret eden kisi/kisiler icin...hakaret eden kisinin seviyesini ve kisiligini gosterir ve kisi yorum yerine hakaret yapiyorsa  yaptigi hakarette kisinin kendi karekterinin bir parcasidir.lutfem yayinlayin saygilar.

  • Aktrol04 Nisan 2020 20:08

    Adama, ünvan taktılar " mansur başkan" biliyoruz ama, korona vakası ile, "varoşların babası" denmeye başladı : ) seçimlerde sayaçları pkklılar okuyacak, yapılan yardımlar son bulacak derken. Adam yardımları 5 katına arttırdı. Hatta utanmadan, et ve balık kurumuna diyorki. elindeki büyün stokdaki etleri ben paraı ile satın almak istiyorum. aldığım etleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıcam." .Utanmazabak, sanki reis et ve balık kurumuna emir verip, o etleri dağıtın diyemiyor... Aklınca, devletten alacak ve dağıtacakmış. Belki reis dağıtacak o etleri, neden sana satsın ? : )

  • Bahriyeli04 Nisan 2020 18:16

    Ahkâm kesme, belediyecilik yap yeter.

  • emre04 Nisan 2020 18:30

    yapıyor ya öküz daha ne yapsın _senelerce hırsız melihi yalamışsın belli...

  • Türkoğlutürk 04 Nisan 2020 14:57

    Kazığa alışmışlar. Engelleyemezsin.

  • bahaneci04 Nisan 2020 14:45

    fikirsizler grubuniun zikirsiz uyesi kopya cekme.kendi fikrin planin varsa onu ortaya koy

  • Kaçan Grup04 Nisan 2020 14:39

    öyle olmaz başkan, parayı kampanyaya vereceğiz, işler kampanyadan görülecek. zekatlar da kampanyaya.