E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş'tan eski CHP'li vekile suç duyurusu---

Mansur Yavaş'tan eski CHP'li vekile suç duyurusu

Mansur Yavaş'tan eski CHP'li vekile suç duyurusu
23 Aralık 2019 - 11:19 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski CHP Milletvekili Sinan Aygün hakkında suç duyurusunda bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, eski CHP'li vekil Aygün hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'Terörizmin Finansmanı Hakkındaki Kanuna Muhalefet ve Terör Örgütüne Yardım Etmek' nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Dilekçede Aygün hakkında kamu davası açılması talep edilerek, "Soruşturma sonucunun etkilenmemesi üzere Aygün'ün terörizm finansmanında kullandığı değerlendirilen mal varlığı üzerinde tedbir alınmasını da talep ediyoruz" denildi.

Twitter

Mansur Yavaş hakkında rüşvet iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Aygün: Görüntüler elimde
Ankara'daki Togo Kuleleri'nin mühürlenmesinin ardından inşaatın sahibi Aygün 'rüşvet' iddialarını gündeme getirerek Yavaş ve üç belediye meclis üyesi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

Aygün'ün suç duyurusunda bulunduğu Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyeleri Berkay Gökçınar ve Haydar Demir bir yazılı açıklamayla iddiaları reddetmişti.

Aygün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nu da hedef alan açıklamalar yapması üzerine Ankara İl Yönetimi tarafından disipline sevk edildi.

CHP il yönetimi, Aygün’ü 'tedbirli' olarak partiden ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk etti. İl disiplin kurulunun önümüzdeki hafta toplanarak Aygün’ü partiden ihraç etmesi bekleniyor.

Aygün: Benden para istediler diyorum beni FETÖ'cülükle susuçluyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • A. A.23 Aralık 2019 21:56

    Muharrem İnce kötü, Sinan Aygün kötü, ama siz iyisiniz değil mi. Adama ruhsat vermişsiniz sonra mühürlüyorsunuz. Adam ne yapsın? Benden rüşvet istediler diyor Sinan Aygün, Mansur Yavaş diyor o Fetöcü. Saçmalığa bak. Fetöcü olsa aranız iyi olurdu.

  • BaşlıkNiyeBöyle23 Aralık 2019 18:10

    İktidar cephesinde olsaydı, başlık büyük puntolarla 25 milyonluk rüşvet olurdu. Bunda bile ikircikli davranılıyor. Birde medya yandaşmış. 

  • Vatansever23 Aralık 2019 18:38

    Burda kesinleşen bişeymi var. İftira olduğu bariz belli olan birşey için. Hiç utanmanız yokmu?gerçekten inanıyomusunuz buna. Gerçekten şaşıyorum aklınıza.. Körü körüne bağlanmaktan vazgeçin oy verdiğiniz partiye. Dürüst insanları destekleyin. Önünü açın. Yazık bu ülkeye. Açın gözlerinizi artık.

  • gerçek.23 Aralık 2019 17:52

    hani 15 temmuz tiyatroydu adalet için yürüyüş yaptınız fetöcüler için. şimdide sinana fetöcü diyorsunuz. Allah layığınızı versin.

  • ne verecen23 Aralık 2019 14:09

    ne verecen :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 25 milyon

  • Alp23 Aralık 2019 13:15

    Son zamanlarda gördüğüm en dürüst en düzgün siyasetçi. Kısa zamanda öyle büyük pislikler çıkartıp halkın parasını halk için savundu ki,mansur yavaşın yükselişini kendilerine tehtid olarak görüp tarihin en büyük iftirası ve karalama kampanyasını başlattılar! Mansur başkan çok fena çomak soktu tekerlerine! Talana ve ankara soygununa dur dediğin için helal olsun mansur başkan. Biraz onurunuz varsa vatandaş olarak bu tezgahı görüp başkanın arkasında durursunuz..

  • Miroğlu 23 Aralık 2019 13:04

    CHP afalladı, Rakı yı yine fazla kacırdı galiba. Rüsvetle terörizmin ne Alakası var. Mansur iyice köşeye sıkıştı koltuğunu kullanarak Aygün ü dava ediyor. CHP asla ve hicbir zaman adaletli olmadı. Kendisine muhalefet edeni ya disiplin kuruluna yada ihraç ediyor. Tıpkı KAMAL ın yaptığı gibi. Değişmeyen zihniyet.

  • Aturkoz23 Aralık 2019 11:48

    Valla bence tıpkı söyledikleri gibi "HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUYOR"

  • AHMET ÖZBİR23 Aralık 2019 11:37

    YAVAŞ hop dedik, RÜŞVET aldın mı almadın mı yargı karar verecek, bu acelen neden. Sinan bey için suç duyurusu yapmak MIZIKÇILIK yapmaktır. Hele KAMERA bir konuşsun, yargı harekete geçsin gerçekler ortaya çıksın.

  • Hızlı23 Aralık 2019 12:02

    Ben hakimim dememiş suç duyurusunda bulunmuş sadece

  • Vatandaş23 Aralık 2019 11:49

    Senin yorumlarının da suç teşkil edip etmediğine yargı karar verecek. Bence bu hukuk bilgini yorum yaparken de aklında bulundur. Bir dost tavsiyesi ;)