E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarMasimov'dan kriz uyarısı---

Masimov'dan kriz uyarısı

Masimov'dan kriz uyarısı
23 Şubat 2011 - 20:13 borsagundem.com

Kazikastan Başbakanı Karim Masimov, 2011 yılında küresel ekonomik krizin yeniden yaşanabileceğini söyledi

ASTANA (A.A) - Kazakistan Başbakanı Karim Masimov, küresel ekonomik krizin 2011 yılında yeniden gelebileceğini herkesin buna hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.
Kazakistan Başbakanı Karim Masimov hükümet toplantısı sırasında yaptığı açıklamada, dünya piyasalarında son durumun 2007 ve 2008 yıllarındaki duruma benzediğini, 2010 yılının sonu ile 2012 yılının başında dünyanın yeniden bir ekonomik kriz ile karşı karşıya kalabileceğini ifade etti.
ABD ve Avrupa Birliğinden olumlu sinyaller alınmadığını belirten Masimov, ''Ne yazık ki gelişmekte olan durum, hiç de olumlu değil. Bu yüzden herkesin hazırlıklı olmaı lazım. Aksi halde geç kalabiliriz. 2011 yılının sonunda ya da 2012 yılının başında daha önce yaşadığımıza benzer bir krizle savaşmak zorunda kalabiliriz'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÇOK ÖNEMLİ 24 Şubat 2011 00:09

    ARTIK ÇOK FAZLA ZAMAN KALMADI.DÜNYAMIZI ÇOK YAKINDA BÜYÜK DOĞAL FELAKETLER BEKLİYOR.DÜNYA ANA ARTIK AYDINLIK BİR GELECEĞİ YARATABİLMESİ İÇİN KENDİ BÜNYESİNE İSTEMİ DIŞINDA GİREN TÜM PİSLİKLERDEN KURTULMAK İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLAMIŞ DURUMDA. EEE SÖYLDİKLERİM BİR BİR GERÇEKLEŞMEYE BAŞLADIĞINDA İSE SANIRIM ARTIK BORSALAR NE OLUR ORASINI SİZ HESAB EDİN