E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMASSEY FERGUSON GİTTİ YERİNE UZEL GELDİ---

MASSEY FERGUSON GİTTİ YERİNE UZEL GELDİ

MASSEY FERGUSON GİTTİ YERİNE UZEL GELDİ
17 Ekim 2009 - 10:48 borsagundem.com

1961'den beri Massey Ferguson lisansı ile traktör üreten ancak aile içinde yaşanan bazı sıkıntılar sebebiyle geçen yıl üretime ara veren Uzel, kendi adıyla üretim yapmaya başladı.

Bursa'da düzenlenen BurTarım 2009 Fuarı'nda ortaya çıkan Uzel modelleri, şirketin lisansla ürettiği modelleri hatırlatıyor. Yaşanan miras krizi sürecinde Massey Ferguson lisansını da kaybeden Uzel, şimdi yeniden bu pazara dönüyor. Uzel Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, 47 yıllık bilgi ve tecrübelerini artık Uzel traktör markası için sarf edeceklerinin altını çizerek, "Türkiye genelinde 80 bayimiz ile satış ve satış sonrası hizmetlerimizi kusursuz yerine getiriyoruz, fuarda Uzel standını ziyaret edenlerin yoğunluğunun da, markamıza olan güvenin en güzel göstergesi olduğunu düşünüyoruz." dedi. Aylık üretim kapasiteleri ile pazar liderliğine yakın seyir izlediklerinin altını çizen Önder Uzel, hedeflerinin önümüzdeki yıl yurtiçinde pazar liderliğine yükselmek ve yurtdışında ise satış ağının geliştirilmesini sağlamak olduğunu ifade etti.ZAMAN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)