E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMbaye Diagne'nin transferine koronavirüsü engeli---

Mbaye Diagne'nin transferine koronavirüsü engeli

Mbaye Diagne'nin transferine koronavirüsü engeli
08 Şubat 2020 - 11:25 borsagundem.com

Galatasaray'ın da kadroya dahil etmediği Diagne'nin sarı kırmızılı yöneticiler tarafından devre arasında Çin kulüplerine önerildiği fakat Çin'deki koronavirüsü nedeniyle transferin gerçekleşmediği öğrenildi.

Belçika basın organı Het Nieuwsblad'ın haberine göre Mbaye Diagne'nin Çin'e transfer olmasının önüne koronavirüsü geçti.

Mbaye Diagne'nin Kasımpaşa'ya transfer olmadan önce Çin Süper Ligi ekiplerinden Tianjin Teda'daki iyi performansı, ülkede hala piyasasının olmasını sağlıyor.

Fakat birçok ölüme neden olan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüsü nedeniyle Çin'de futbol ligleri ertelenince Diagne'nin transferi gerçekleşmedi.

Belçika'da yayın yapan HNB, "Diagne dosyasını takip eden kaynaklara göre, son aylarda Brugge ve Galatasaray arasında sıkı bir görüşme yapıldı. Diagne'nin Tianjin Teda'daki başarılı performansından dolayı hala tanıdıkları oyunu için, Çin pazarının bir çözüm sunabileceği umuluyordu. Fakat koronavirüs Çin'de Ocak ayı ortasında patladı ve bu olası çözüm gerçekleşmedi" dedi.

Sezon başında Galatasaray forması giydikten sonra gittiği Brugge’da da oynayan Diagne, FIFA kuralları gereği bir sezonda 3 Avrupa takımında oynayamıyor.

Fakat lig takvimi farklı olan bir lige transfer olabiliyor.

 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)