E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis personeli koronadan hayatını kaybetti---

Meclis personeli koronadan hayatını kaybetti

Meclis personeli koronadan hayatını kaybetti
08 Eylül 2020 - 12:10 borsagundem.com

TBMM'de bir personel korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Vaka, Meclis'te korona kaynaklı ilk ölüm oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde insan kaynakları departmanında çalışan 34 yaşında bir memur, geçtiğimi hafta cuma günü rahatsızlanıp hastaneye gitti. Memur, dün Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Bu ölüm TBMM'de Kovid-19 kaynaklı ilk ölüm olarak kayıtlara geçti.

CUMA GÜNÜ HASTANEYE BAŞVURDU

İnsan kaynaklarında görevli memur İ.S., cuma günü rahatsızlanarak hastaneye başvurdu. Muayene sonrası hastanede tedaviyi gerektirecek durumda olmaması sebebiyle tedavisine evde devam edildi.

İ.S. dün ateşi tekrar yükselince bir kez daha hastaneye gitti ve yatışı yapıldı. Ancak durumunun ağırlaşması sonrası görevli memur hayatını haybetti.

Edinilen bir diğer bilgiye göre de ailesinde Kovid-19 tanısı konulan kişilerin bulunduğu, İ.S.'nin de idari izinli olarak evinde bulunduğu yönünde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir.08 Eylül 2020 12:56

    Korkutun milleti. Ama bu hastalığa inanmayan fazla. Büyük değişimlere hazır olun. Tek güvenli varlığa yatırım yapın. Fiziki olarak.

  • Piskevit08 Eylül 2020 12:39

    Esnek çalışma çıktı ama uygulayan yok. Ölen memurumuzun ailesi tazminat davası açmalı.