E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis'te yeni güvenlik önemleri alındı---

Meclis'te yeni güvenlik önemleri alındı

Meclis'te yeni güvenlik önemleri alındı
10 Eylül 2024 - 16:06 borsagundem.com

TBMM yeni dönemde güvenlik önlemleri artırılacak. Artan ziyaretçi sayılarıyla birlikte Dikmen girişinin yanına yeni bir güvenlik noktası açıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM)1 Ekim'de başlayacak yasama döneminde yeni güvenlik tedbirleri devreye girecek. Buna göre Dikmen girişine sadece ziyaretçilerin kullanacağı ikinci güvenlik noktası açıldı.

Bu kapıdan sadece ziyaretçiler alınacak. Araçların otoparkta bırakılması için yeni düzenleme yapılacak. Ziyaretçilere bölgesel izne sahip kartlar verilecek. Böylece Dikmen girişinde yaşanan yoğunluk azaltılacak.

7 gün 24 saat takip 

Güvenlik önlemleri kapı girişleri ile sınırlı kalmıyor, Meclis ve çevresi bin 167 kamera ile gece gündüz izleniyor. Anlık görüntüler, 7 gün 24 saat takip ediliyor.

Yeni yasama yılında görev yapacak güvenlik personeli de kriz yönetimi ve psikolojik eğitimden geçiriliyor.

1 Ekim'de başlayacak yeni yasama yılı öncesinde Meclis'te kapsamlı bir temizlik ve tadilat çalışması da sürüyor. Kulislerden komisyon salonlarına kadar birçok alanda bakımlar yapılıyor.

Erdoğan'dan Özel'e fotoğraf tepkisi: Millete bir özür borcu olduğuna inanıyoruzErdoğan'dan Özel'e fotoğraf tepkisi: Millete bir özür borcu olduğuna inanıyoruz

 

Fitch: Türkiye'de enflasyon beklentileri iyileşecek!Fitch: Türkiye'de enflasyon beklentileri iyileşecek!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vtdş 10 Eylül 2024 20:09

    Reis şu iki şeyi yap yine seçimi kazanırsın Suriyelileri hemen acil ülkelerine gönder emeklilerin durumunu iyileştir yine seçimi kazanırsın bir dost