E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMedipol Başakşehir - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu---

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu
09 Mart 2019 - 18:45 borsagundem.com

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında rakip sahada Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Heyecanla beklenen karşılaşmanın ne zaman yayınlanacağı, muhtemel 11'leri ve maçı kimin yöneteceği belli oldu.

Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçını Hüseyin Göçek yönetecek. 19.00'da başlayacak karşılaşma Bein Sports1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11'LER

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Mahmut, Serdar Taşçı, Kudriashov, Emre, İrfan Can, Visca, Mossoro, Arda, Robinho

SAKAT: Clichy, Demba Ba

CEZALI: Yok

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Skrtel, Serdar, Hasan Ali, Jailson, Tolgay, Moses, Zajc, Eljif Elmas, Soldado


SAKAT: Tolga, Dirar, Mehmet Topal

CEZALI: Ayew

Mehmet Topal son anda kadrodan çıkarıldı

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Mehmet Topal, yapılan son kontrollerinin ardından zorlu deplasman kadrosundan çıkarıldı. Ligin 24'üncü haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçtan bu yana arka adalesinde çekme bulunan tecrübeli futbolcu, Başakşehir maçında zorunlu olarak takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe'ye Medipol Başakşehir maçı öncesi taraftar desteği

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Medipol Başakşehir'e konuk olacak Fenerbahçe'ye karşılaşma öncesinde taraftarları moral verdi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan sonra kamp yapacağı otele geçen sarı-lacivertli takımı, taraftarları karşıladı.

Otelin önünde toplanan taraftarlar, futbolcu ve teknik heyete sevgi gösterisinde bulundu. Meşaleler yakan taraftarlar, uzun süre destek tezahüratları yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)