E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMEGES'TE TASFİYE GÖRÜŞÜLECEK---

MEGES'TE TASFİYE GÖRÜŞÜLECEK

MEGES'TE TASFİYE GÖRÜŞÜLECEK
15 Kasım 2008 - 11:04 borsagundem.com

Meges Boya'da, şirketin geleceği ile ilgili olarak tasfiye de dahil her türlü ticari ve ekonomik alternatif görüşülecek.

Almanya merkezli kimyasal ürünler üreticisi BASF Construction Chemicals GmbH'nin Türkiye'deki iştiraki Meges Boya'da, şirketin geleceği ile ilgili olarak tasfiye de dahil her türlü ticari ve ekonomik alternatif görüşülecek. Meges Boya'nın İMKB'ye cuma günü yaptığı açıklamaya göre, yönetim kurulu üyeleri arasından seçilen çalışma grubunun hazırladığı raporda, Meges Boya'nın ciddi bir ekonomik sıkıntı içinde olduğu ve tüm dünyayı etkisi altına alan kriz ortamında faaliyetlere devam edilmesi halinde, şirketin zararlarının artacağı ve mali dengesinin daha da bozulacağı belirtildi. Açıklamanın ardından şirketin hisselerinin işlem sırası, İMKB Başkanlığı tarafından geçici olarak kapatıldı. BASF, Meges Boya'nın hisselerinin satışı için yabancı bir şirketle yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayamadığını ve bu nedenle, görüşmelere son verildiğini geçen hafta İMKB'ye bildirmişti. REFERANS

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)