E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMehmet Ali Aydınlar'a veto---

Mehmet Ali Aydınlar'a veto

Mehmet Ali Aydınlar'a veto
15 Şubat 2012 - 18:45 borsagundem.com

Banka Asya 1. lig, ikinci lig ve 3. lig takımları Mehmet Ali Aydınlar'ın yeniden başkan adaylığını istemiyor

Süper Lig Kulüpler Birliği'nin tutumunu da eleştiren 1., 2. ve 3. lig kulüplerinin temsilcileri "Tarafsızlığına inandığımız bir aday istiyoruz...Mehmet Ali Aydınlar'ın yeniden başkan adaylığını uygun bulmuyoruz" şeklinde açıklamalar yaptılar...
Bugün İstanbul'da bir restaurantta toplanan kulüp temsilcileri şunları söylediler:
"Son dönemlerdeki, Türk Futbolunun yaşadığı bu kaos ortamında, Üç büyükler başta olmak üzere Süper Lig Kulüpleri ve Süper Lig Kulüpler Birliğinin; sonucu ulaşamayan kararları ve sergiledikleri tutum kamuoyu tarafından yakinen takip edilmektedir.
Bu kaos ortamında yaşanan ve sonuca ulaşamayan bu davranışlar da göstermiştir ki; 301 delegesi bulunan Futbol Federasyonu Genel Kurulunda 175 üyesi ile temsil edilen, Bank Asya 1.Lig, Süper Toto 2.Lig , Süper Toto 3.Lig Takımları ve Taban Birliklerinin görüş ve önerileri dikkate alınmadan kalıcı ve kesin bir sonuca ulaşılamayacaktır.
Bank Asya 1.Lig, Süper Toto 2.Lig,Süper Toto 3.Lig Takımları ve Taban Birlikleri birlikte hareket etme görüşüne varmış olup, ortak görüşler doğrultusunda, Türk Futbolundaki macera ve kaosa son verilmesi ve Futbolumuzun hiçbir şaibeye bulaşmamış tecrübeli kişilerle yoluna devam etmesi gerekliliğine inanmaktadır.
Bu nedenlerle, Bank Asta 1.Lig,2.Lig,3.Lig ve Taban Birliklerinin görüş ve önerileri dikkate alınmadan, Süper Lig Kulüpler Birliği'nin alacağı kararların bizler açısından hiçbir bağlayıcılığının olmayacağını Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Tarafsızlığına inandığımız bir aday istiyoruz...Mehmet Ali Aydınlar'ın yeniden başkan adaylığını uygun bulmuyoruz"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)