E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMelo G.Saray'ın planını bozdu---

Melo G.Saray'ın planını bozdu

Melo G.Saray'ın planını bozdu
27 Ekim 2012 - 08:16 borsagundem.com

Galatasaray’da Brezilyalı oyuncunun sakatlığı düzelmeyince Teknik Direktör Terim, Kayseri maçının planını değiştirdi

Galatasaray’ın üzerindeki kara bulutlar dağılmıyor. Bir aylık galibiyet hasretine Kayserispor maçıyla son vermek isteyen Cim-Bom’da dün de Felipe Melo şoku yaşandı. Milliyet gazetesinin haberine göre, sarı-kırmızılıların bugünkü maça yetiştirmek için seferberlik ilan ettiği Brezilyalı futbolcunun durumunda düzelme olmayınca kadrodan çıkarıldı. Sambacı da kişisel twitter hesabından oynamayacağını açıkladı. Melo, “Ne yazık ki yarın (bugün) oynamıyorum. Arkadaşlarıma bol şans ve çalışmaya devam İBB maçı için, herkese teşekkürler” ifadelerini kullandı.
Yazıyla beraber ayağının son durumunu da çektiği resimle paylaşan Melo’nun bilek kısmındaki şişliğin ve morluğun ilk güne göre geçtiği gözlendi. Sakatlıklar nedeniyle zor günler geçiren sarı-kırmızılılarda, Cluj maçında sakatlanan Elmander’in de yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.
Teknik Direktör Fatih Terim’in Melo’nun yetişmemesi nedeniyle planlarını yeniden gözden geçirdiği ve dinlendirmeyi düşündüğü Hamit’i 11’e alacağı belirtildi. Terim, Emre Çolak’ı ise Selçuk İnan ile beraber orta sahada oynatmayı düşünürken, formsuz Eboue’nin yerine de Sabri’nin sahaya sürüleceği belirtildi. Ayrıca savunmada Cris-Dany ikilisinin, solda da Riera’nın oynaması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)