E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMelo'da G.Saray'a rakip var---

Melo'da G.Saray'a rakip var

Melo'da G.Saray'a rakip var
11 Mayıs 2013 - 02:57 borsagundem.com

Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paulo'nun, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Felipe Melo'ya talip olduğu bildirildi

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'ya, ülkesinden talip çıktı.
Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paulo'nun, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve Sarı-kırmızılı ekibin son iki şampiyonluğunda önemli rol oynayan Felipe Melo'yu transfer etmek için harekete geçtiği bildirildi.
Brezilya basınında yer alan haberlerde, bonservisi Juventus'ta bulunan Felipe Melo için Sao Paulo'nun, İtalyan kulübüyle masaya oturmaya hazırlandığı ifade edildi.
Haberde, kadrosunda büyük bir revizyona gitmeyi planlayan Brezilya kulübünün, Felipe Melo'yu kadroya katmakta kararlı olduğu ve yıldız futbolcunun bonservisi için Juventus'tan indirim talep edeceği belirtildi.
Juventus'la iki yıllık sözleşmesi daha bulunan 29 yaşındaki futbolcu ise daha önce yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek bir takımda forma giymek istediğini belirterek, Brezilya'ya dönmeye sıcak bakmadığının sinyallerini vermişti.
Sao Paulo, sezon başında da Felipe Melo'yu kadrosuna katabilmek için büyük uğraş vermiş, ancak Galatasaray bu oyuncuyu Juventus'tan ikinci kez kiralamayı başarmıştı.
Bu sezon şu ana kadar Galatasaray'da 33 resmi maçta görev yapan Felipe Melo, bu maçlarda bir gol ve 6 asistle oynadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)