E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeral Akşener'den Mansur Yavaş'a destek---

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a destek

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a destek
23 Aralık 2019 - 21:52 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iş insanı Sinan Aygün'ün rüşvet iddialarıyla ilgili tartışmalar sürerken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Twitter hesabı üzerinden Mansur Yavaş’a destek mesajı paylaştı.

Akşener, Mansur Yavaş’ın yalnız olmadığını belirtti.

Meral Akşener, şu paylaşımı yaptı:

* Milletimizin hakkını savunan, Ankaralı hemşehrilerimize dürüst ve kaliteli belediyecilik anlayışıyla hizmet eden başkanımız #MansurYavaşYalnızDeğildir.

* Bu çamur atma girişimleri, iktidarın millet iradesinden ne kadar uzaklaştığının, milletimize nasıl yabancılaştığının göstergesi.

NE OLMUŞTU?

Sinan Aygün, Mansur Yavaş ve üç CHP’li belediye meclis üyesini rüşvetle suçlamıştı.

Aygün'ün iddiaları ve açıklamaları sonrası İçişleri Bakanlığı, iddiaları araştırmak üzere bir mülkiye müfettişi görevlendirmişti.

Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

* ‘Kaset, ses kaydı açıklayacağım' diyorsunuz. Ve ardından çıkıp diyorsunuz ki ‘Benden okul parasını istediler'. Daha önce bu büyük rant verilirken haksız ve haram mal verilirken kendisine denilmiş ki ‘Bir okul yap' o okuluda yapmamış. Sonra diyor ki ‘Mahkeme iptal etti, ben yapacaktım'.

* Ne olursa olsun ahlaki olarak, size bir rant verilmişse yanlış hadise ama bir okul yapmanızı istenmişse siz de o okulu yapmadıysanız bedelini götürüp belediyeye vermiş olmanız gerekiyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yalan fonuna 3 ayda bir 5 bin TL bağış24 Aralık 2019 21:18

    Sinan, Mansur u bitirir. Bu iş en başta yalan fonu kurup iftira hakkım engellenemez neyse parası verir iftiramızı atarız diyen baş baronu götürmeli.Ama adamda deve tabanı gibi yüz var ölü numarası yapıyor şimdilik.Düşünüp bir basİT lık bulup sıyıracak.Bunlar yüzünden CHP seçmeni şizofren e bağlanıyor.Bir çankayalı yamyamlar diyordu bu yiyicilere ..Ama hep yiyen AKP bunlar yemiyor du öylemi. Ver OKUL PARASINI inşaata devam et.vermezsen 💰 inşaatı mühürle hukuk böyle diyor de geç nasılsa savunan var.Baron ne diyordu HAKÇA BÖLÜŞÜM bu olsa gerek ...25 okul için ver 7 yi okula ver. 18 i hakça bölüşürüz....

  • HÜLYA ÇİFTCİ24 Aralık 2019 15:48

    diyelimki orta da bir suç var ise nasıl destek verebileceksin merak ediyoruz.her şeyine kefilmisiniz.

  • edy24 Aralık 2019 14:48

    hanfendiye göre 30 sene önce aldığınız  arsa şimdi  değerlendiyse suç işlemiş oluyorsunuz. olayıda ajite etmek için rant diyorlar. kim ilerde değerlenecek bir yerden  arsa almak istemez.  

  • AHMET ÖZBİR24 Aralık 2019 11:09

    RÜŞVET hadisesi iki CHP'linin arasında, AK Parti'yle hiç bir ilişiği yok, sana ne oluyor zavallı Meral. Adamlar KABIZ OLSA SEBEBİ AK PARTİ DİYECEKSİN! Senden siyasetçi olmaz, dantel örmecisi belki olur.

  • Ahmet çevik24 Aralık 2019 09:47

    İddia eden chp li. Suçlanan da chp li. İşin iktidarla ne alakası var? "İktidarın millet iradesinden ne denli uzaklaştığı" diyor ablamız. İktidarla ne alakası var? :) İyice kafayı yedi ablamız!

  • fafa24 Aralık 2019 12:57

    Her Partide kayıtlı olanın ,o partinin mensubu mu sanıyorsun?''Adamın birisi bana''beş çocuğum var, her biri bir partide ,hangisi iktidar olsa işim yürür.''demişti.

  • komik24 Aralık 2019 09:11

    İşte CHP nin gerçek yüzü bu, icraat 0 hırsızlık arsızlık rüşvet hile yalan dolan, 10 numara sizden ne zaman bu memlekete fayda geldiki.

  • vdt24 Aralık 2019 08:20

    iktidar kadar başınıza taş düşsün emi...

  • pazarci23 Aralık 2019 21:59

    acinacak hallerdesin.amma sein ve gibilerinin seviyesi bu ......