E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMerkel'e 3 gün arayla ikinci domatesli saldırı---

Merkel'e 3 gün arayla ikinci domatesli saldırı

Merkel'e 3 gün arayla ikinci domatesli saldırı
09 Eylül 2017 - 06:19 borsagundem.com

24 Eylül'deki seçimler için miting meydanlarına çıkan Almanya Başbakanı'na protestolar yoğunlaştı. Merkel, çarşamba gününden sonra dün de domatesli saldırının hedefi oldu

Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Başkanı ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’in seçim kampanyası çalışması sırasında aracına domates atıldı.

Merkel, 24 Eylül’de yapılacak genel seçimler için partisinin Mecklenburg-Vorpommern eyaletinin Wolgast kentinde düzenlenen mitingine katıldı.

Wolgast polisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Merkel’in aracına, etkinliğin düzenlendiği yere girdiği sırda domates atıldı.

Etkinliğin yapılacağı salonun önünde toplanan ve aralarında aşırı sağcıların da bulunduğu yaklaşık 150 kişi Merkel’i ıslıkladı ve yuhalayarak protesto etti.

Protestocular "Merkel defol" şeklinde slogan da attı.

Merkel 5 Eylül'de Heidelberg kentinde düzenlenen mitingde de domatesli saldırıya uğramış ayrıca birçok mitingde protesto edilmişti. 

Merkel'e domatesli saldırı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gulyabani09 Eylül 2017 22:55

    Alamanlar da göçmenlerin hakkını savunuyor. Bu kadar insancıl olmaya çalışırsanız sonunda yaşayacak ülkeniz kalmayacak elinizde. Acıyan sonunda acınacak hale gelir. Üretimi yapan, buluş bulan çoğunlukla sizlersiniz. Amele göçmenler olmasa da almanya zengin, üretken ülke

  • Özlem Derik09 Eylül 2017 11:02

    İşte demokrasinin olduğu yer Almanya. Merkel olgunlukla karşılamış. Hadi bizde yap bakalım protestonu. Hemen gözaltına alınırsın

  • Dometes yumurta09 Eylül 2017 06:35

    Dometes yetmez,yumurtada lazım