E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizMerkez 350 milyon dolar sattı---

Merkez 350 milyon dolar sattı

Merkez 350 milyon dolar sattı
03 Ocak 2012 - 14:53 borsagundem.com

Merkez Bankası'nın döviz satım ihalesine 1.2 milyar dolarlık alım teklifi geldi, satış 350 milyon dolar

Merkez Bankası bugünkü döviz satım ihalesinde 350 milyon dolarlık satış yaptı. İhaleye 1.2 milyar dolarlık alım teklifi geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ya urkutucu03 Ocak 2012 15:26

    yaa.. dolar borcumuz var uretım tesislerin özel sektorun... ihracat yapılıyor ama hammadde dolar üzerin kurulu bir sistem kurduk 3 yıldır... şimdi dolar aniden yukselecek, sermayeler eriyecek.. satılan urunle, aynı urunu alamıaycak firmalar doalr yukseldıgı için hammadde fiyatıda yuksek olacak.. eee borçlar harçlar mevcur yabancı para cinsi.. bankalar bayancı para dolar üzerine par aalıp tl dağıtıyor kredi veriyor, yanı onlarda farkı verdiklerinden çıkartacak ??!!! doların ateşini merkez bankası almaya çalışıyor, yaa dolar basacak halımız yok!!! nereye kadar bu inat sürecek ??? reel mandaa bu doları biz dizginlemek için ne tarz üretim tesisi vede yatırımlar yaptık ?? biri soylesın.. bugunleri nasıl olurda goremeyiz?_ bilzmeyiz? ... zaten herkes tasarrfuz moduna girdi. uzun vada krediler sokakdan çevir birini var... maaşlarla yaşamak zorlaştı, tuketım azalıyor, tasaruf artıyor.. enflasyon gelen dolaylı vergıler yuzune oluşuyor...çıkış ne olacak ????..... NAISL KALICI OLARAK BU İŞLERİ KONTROL ALTINDA TUTUCAZ ?