E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMerkez Bankası'ndan kararlılık çıkışı---

Merkez Bankası'ndan kararlılık çıkışı

Merkez Bankası'ndan kararlılık çıkışı
26 Ekim 2017 - 14:28 borsagundem.com

TCMB enflasyon görünümünde belirgin bir iyileşme ve hedeflerle uyum sağlanana kadar sıkı para politikası duruşunun "kararlılıkla" sürdürüleceğini belirtti

Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında faiz koridorunun alt bandı, politika faizi, üst bant ve geç likidite faizini sabit tutarken, enflasyonda yüksek seviyeler ve çekirdek enflasyona ilişkin gelişmelerin risk oluşturmaya devam ettiğine işaret ederek, enflasyon görünümünde belirgin bir iyileşme ve hedeflerle uyum sağlanana kadar sıkı para politikası duruşunun "kararlılıkla" sürdürüleceğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ekrem eren27 Ekim 2017 08:17

    Faiz enflasyonun sonucu,enflasyon ise itidarın beceriksizlik ve cehaletinin sonucu.

  • e.göy27 Ekim 2017 00:00

    Emtia fiyatları yükselince elbette enflasyon olacaktır ENFLASYONUN YÜKSELMEMESİ İÇİN ÖNLEM ALIYORSUN İŞSİZLİK ORANINI DÜŞÜRMEK İŞSİZ SAYISINI DÜŞÜRMEK İÇİN NEDEN FAİZLERİ DÜŞÜRMÜYORSUN ? İŞSİZLERİMİZİ DE DÜŞÜNMÜYORSAN SEN/SİZ DE İŞSİZ KALMALISINIZ BENİM YETKİM OLSA YARIN SABAH İLK İŞİM MERKEZ BANKASI BAŞKANINI/ÜYELERİNİ GÖREVDEN ALSAM YÜKSEK MAAŞLARINDAN DOLAYI YILLARDIR BİRİKTİRDİKLERİNDEN YERLER yıllarca işsiz kalanların atanamayan öğretmenlerin birikimleri yok ki üç günleri tok geçsin FED/AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZLERİ 0-025 ARALIĞINA DÜŞÜRDÜ DİYE ENFLASYONLARI YÜKSELMEDİ en fazla bir miktar daha döviz kurları yükselir o kadar

  • Okie Dokie26 Ekim 2017 20:34

    Tüm paramı dolar euro ve sterline eşit miktarda dağıttım. Merkez bankası faiz arttırmadıkça zengin oluyorum. Allah bin kere razı olsun onlardan. Hatta faizi düşürseler bir ev parası daha kazanacağım. (6) (6) (6)

  • borsa26 Ekim 2017 18:41

    Ağzına saģlık bukadar güzel özetlemişsinki tşk ederim işte isin gercegi dogru söylemissin

  • Merkez bankası oyuncak oldu26 Ekim 2017 14:44

    Hükümet faizi indir diye diretiyor ama enflasyonu görmüyor . politika faizi %8 lakin bankalar burdan değil %12.5 gecelik faizden borç aliyor sonrada kalmış faiz faiz diye inliyorlar yahu politika faizini oyun yapmadan %15 çek doları 3.20 indir enflasyonda iner peşinden faizde iner kaça gelir %10 sonrasında iş siyasilere kalır ama bunlar ne yapiyor mtv % 25-50 oraninda zam yapiyor akaryakita zam zaten otomatik sonra çıkıp enflasyona degil faiz diye feryat ediliyor . EKONOMİDEN AZICIK ANLAYAN BUNLARIN HALİNE ANCAK GÜLER.