E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüMert Gıda: Kemer Country Çetesi---

Mert Gıda: Kemer Country Çetesi

Mert Gıda: Kemer Country Çetesi
21 Mart 2011 - 15:54 borsagundem.com

Hisseyi kısa sürede hızla yukarı taşıyan grubun düşüşte de etkili olduğu söyleniyor

Çok sayıda hissede binlerce yatırımcıyı mağdur eden ve borsada Kemer Country Çetesi olarak isim yapan grubun hisseyi 0.40 liradan 2.5 liraya taşıdıktan sonra birilerine pazarladığı konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaan24 Mart 2011 20:16

    Yünsa'nın sahibi kim neden bu kadar alçakta sürünüyor değeri. Hala yıllar öncesi değerde üstelikte çok iyi bilançosu ve siparişleri olmasına rağmen kimler süründürüyor bu hisseyi bilen varsa lütfen anlatsın.Spekler kimse değerini düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar sanki.Sabancılarda çıt yok.

  • ALİ ÖZGÜR23 Mart 2011 22:02

    O ŞUNA GİRMİŞ BU BUNA GİRMİŞ KÜÇÜK YATIRIMCIYA İSE HERKES ELİNE VERMİŞ KAĞIDI NE YAHU BU İMKB DE YOL GEÇEN HANINA DÖNDÜ.

  • gecekahvesi23 Mart 2011 14:11

    Hisse sermaye arttırıyor bunlar neden düştü diyor.. Bu sitenein nereye kime hizmet ettiği belli.. Önce bir araştırın sonra çetelerden bahsedin.. Kaldı ki bu çeteleri izleyebilecek ne sermaye piyasası kurulunuz var nede teknolojiniz.. milleti kör havuza dökün boğulsun hepsi..Çeteymiş..:)) gelde gülme.

  • 22 Mart 2011 14:59

    firmayımı pazarlıyor yoksa şişmiş olan hisseyimi ? alan nasıl

  • p22 Mart 2011 14:00

    mrtg ve lokmanla alakaları olduğunu sanmıyorum....hangi hisse gitse onlara mal oluyor. onları savunmuyorum. ibtyo dgate ortada donuşte milleti mahvediyorlar. almamak gerek bu adamların kağıtlarını ekmeklerine yğ sürmemek gerek.

  • Spek21 Mart 2011 18:57

    yahudinin kemer country deki adresinde 30 tane yancı spek varmış. ibtyo ve desa dan çıkmışlar. Mert gıda ve lokman hekime girmişler.