E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMerve Aydın ağlaya ağlaya koştu---

Merve Aydın ağlaya ağlaya koştu

Merve Aydın ağlaya ağlaya koştu
08 Ağustos 2012 - 15:26 borsagundem.com

Londra Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 800 metrede koşan milli atletimiz Merve Aydın'dan kötü haber

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 800 metrede 1. seride yarışan Merve Aydın lider durumdayken aşil tendonundan sakatlandı.  Aydın, buna rağmen yarışı bırakmadı ve bitiş çizgisini ağlayarak acı içinde de olsa bitirmeyi başardı.
Merve Aydın, 3:24.35'lik dereceyle yarışı tamamlarken seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.
DİĞER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ
BU GÖZYAŞLARI İLK DEĞİL
800 metrede sakatlanarak yarışı istediği gibi bitiremeyen ancak hüngür hüngür ağlayarak parkuru tamamlayan ve tribünlerden alkış alan Merve Aydın, geçen yıl yapılan yarışlarda da gözyaşlarına boğulmuştu. İstanbul'da düzenlenen Salon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye rekoru kırmasına rağmen Ukraynalı atlet Lupu'nun 0.02 gerisinde kalan Türk atlet, yarış sonunda muhabirin "Tebrikler finaldesin" sözleriyle büyük mutluluk yaşadı. Ancak skorboard da adını finale kalan isimler arasında göremeyince büyük hayal kırıklığı yaşayan Merve Aydın gözyaşlarına hakim olamadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rezillik09 Ağustos 2012 00:56

    kızcağız olimpiyatlarda aldığımız güzel neticeye ağlıyordur.. önceden halter ve güreş bizim gururumuzdu, artık onların da esamesi yok.. ama yine de DURMAK YOK rezilliğe devam...

  • OLİMPOS08 Ağustos 2012 21:20

    MERVE HANIM SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM.BU ÜLKE SİZİN GİBİ YÜREKLİ İNSANLARLA GÜÇLENECEK.BİR VATANDAŞ OLARAK GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ GAYRETE TŞK EDİYORUM.

  • Yazıktır08 Ağustos 2012 19:26

    Yazık ya şu rezilliğe bırakın artık. 114 oyuncu gönderiyoruz 1 tane bronz madalya.. Bune ne saçmalıktır. Milleti üstümüze güldürmeyin artık rezil etmeyin türkiyemi artık...

  • azizhanak08 Ağustos 2012 16:20

    baska sey beklemiyoruz zaten bu kadar cahilce bilincsizce yapilan seyden hayir gelmez bunlari bir daha gondermeyin is yapacaklari gonderin yeter

  • VATANDAŞ08 Ağustos 2012 15:44

    yok oram ağrıyordu, yok buram sızlıyordu, beklenmedik sakatlık ,büyük şanssızlık vs, vs... yaptığımız her işte aynı hikaye bahane hazır. lafa, paraya gelince profesyonellik icraat sıfır. Şu fotoğraftaki aciziyet genel halimizi çok güzel özetliyor. bir de bunu, herşeye rağmen başardık zafer elde ettik edasıyla haber yapıyoruz. Bırakın bu milletin şerefiyle haysiyetiyle oynamayı artık.