E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji saat verdi: 'Sarı' alarm!---

Meteoroloji saat verdi: 'Sarı' alarm!

Meteoroloji saat verdi: 'Sarı' alarm!
20 Ağustos 2024 - 17:46 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne ve çevresi için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Radar verilerine göre, Edirne merkez ve kuzey ilçelerinde önümüzdeki saatlerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Edirne merkez ve kuzey ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, gelecek saatlerde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Öte yandan yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; halen Ülkemizin güney kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde, diğer kesimlerde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının Pazartesi gününden itibaren kuzey, iç ve doğu kesimlerde artacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta boyunca hava sıcaklıklarının kıyı kesimlerde mevsim normallerinin 1 ilâ 3 derece, Marmara Bölgesi’nin güney kesimleri, İç Ege, Akdeniz Bölgesi’nin iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesi ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin kuzey kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ilâ 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji uyardı: Aşırı sıcaklar geliyor!Meteoroloji uyardı: Aşırı sıcaklar geliyor!

 

Pazartesiden sonra daha da sıcak! Uzmanlardan uyarıPazartesiden sonra daha da sıcak! Uzmanlardan uyarı

 

Şimdiye kadarki en sıcak temmuz ayı yaşandıŞimdiye kadarki en sıcak temmuz ayı yaşandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)