E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji’den 3 bölge için sağanak uyarısı!---

Meteoroloji’den 3 bölge için sağanak uyarısı!

Meteoroloji’den 3 bölge için sağanak uyarısı!
23 Ağustos 2024 - 08:56 borsagundem.com

23 Ağustos Cuma günü için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre, üç bölgede yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Ağustos Cuma günü için güncel hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji’nin raporuna göre, Doğu Karadeniz, Adana ve Osmaniye çevreleri ile Antalya’nın kuzeyinde bugün yağmur bekleniyor. Saat 12.00 - 18.00 arasında o bölgelerde yağışlı hava hakim olacak.

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı ve Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Aksaray, Niğde, Karaman, Ordu ve Ardahan çevreleri ile Samsun’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ilk saatlerde Ardahan çevreleri ile yarın öğle saatlerinde Afyonkarahisar, Göller Yöresi, Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey, Konya’nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)