E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den İstanbul dahil yeni uyarı!---

Meteoroloji'den İstanbul dahil yeni uyarı!

Meteoroloji'den İstanbul dahil yeni uyarı!
08 Eylül 2024 - 08:25 borsagundem.com

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, sağanak yağmur İstanbul dahil birçok ilde etkisini gösterecek


Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava tahmin raporunu yayımladı.

Meteoroloji, pazar günü için sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan tahminlere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Ege'nin kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve kuzeydoğusu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısının gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, İstanbul'un kuzey kıyıları, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Sivas'ın doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Son rapora göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında bir havanın seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgar ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile yurdun doğu kesimlerinde güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İstanbul ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kısa süreli kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI VERİLEN BÖLGELER

MGM tarafından yağışların Batı Karadeniz (Bolu hariç), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, İstanbul'un kuzey kıyıları, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Sivas'ın doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunması gerektiği uyarısı yapıldı.

İstanbul Emniyeti'nden okul çevrelerine yakın takipİstanbul Emniyeti'nden okul çevrelerine yakın takip

 

MEB'den ortak sınav açıklaması! Kapsamı genişletildiMEB'den ortak sınav açıklaması! Kapsamı genişletildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)