E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMetil alkol kabusu sürüyor: Ölü sayısı 7'ye çıktı---

Metil alkol kabusu sürüyor: Ölü sayısı 7'ye çıktı

Metil alkol kabusu sürüyor: Ölü sayısı 7'ye çıktı
03 Temmuz 2019 - 20:27 borsagundem.com

Mersin'de, metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi görenlerden ikisi daha hayatını kaybetti. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada da hastanelere başvuran kişilere metanol zehirlenmesi teşhisi konulduğu bildirilmişti

Alınan bilgiye göre, metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastanelerde tedavisi süren 16 kişiden, yoğun bakım ünitesinde bulunan ikisi yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu vefatlarla Mersin'de son günlerde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 7'e yükseldi.

NE OLMUŞTU?

Mersin'de son günlerde çok sayıda kişi metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurmuş, tedavi altına alınanlardan 5'i yaşamını yitirmiş, bir kısmı taburcu edilmiş, 16'sının da tedavilerine devam edilmişti.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada da hastanelere başvuran kişilere metanol zehirlenmesi teşhisi konulduğu bildirilmişti.

Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden biri savcılıkça, üçü adli kontrolle serbest bırakılmış, bir şüphelinin gözaltındayken rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika03 Temmuz 2019 22:03

    Osmanlı padişahları rakı içerdi, şarap içmezdi.

  • Erkan04 Temmuz 2019 00:01

    Senin atan içerdi ama o insanlar içmezdi.

  • Alp Tiğin03 Temmuz 2019 21:48

    Alkol insanlık düşmanı.Çünkü,beyin hücrelerini öldürür.Karaciğeri maffeder.Sirozun sonu ölümdür.Dahası ,insanlara kötü örnek olurlar.Hatta,çocuklarının rızgını alkole vermek kadar olumsuz bir şey düşünemiyoruz.Sonuç:Bu kişiler kendi elleriyle ölüm fermanını imazalmışlardır. İnsanımız örnek alsın.

  • A. Yilmaz03 Temmuz 2019 21:39

    Icki haram dir butun semavi dinlerde haram butun kotuluklerin anasidir . Illa basina tas dusmesini bekliyorsun

  • Ahmak group sizi 03 Temmuz 2019 22:42

    Yok ya kul hakkı yemek sevap mı aldiklari vergilerle insanları bu hâle getirdiler bu sevap mı?

  • bilader03 Temmuz 2019 22:33

    Arkadasim, ickinin kotuluklerine parmak basip, insanlari icmemeye veya adabi muhaserete tesvik etmek istiyorsan, boyle salya smuk kilic kalkan konusmamalisin. yasak koymamalisin, heleki benim yasagim dinlenmez deyip araya din kitap karistirip istismar hic yapmamalisin. sadece guzellikle nasihatini dile getirmelisin. guzel dil yilani bile deliginden cikarir. rica ediyorum, dinle bu sesi artik. ve o diger arkadaslarina da soyle.

  • umut03 Temmuz 2019 20:38

    yerli ve milli içeceğimizi ulaşılmaz hale getirenlere, insanları mecburen kaçak ( ucuz) içkiye yöneltenlere helal olsun!!!??? 

  • Ahmet 03 Temmuz 2019 22:43

    Zehir zikkim olsun aldıkları haksız vergiler